Внимание! Измамници въртят далавери по форуми

Нагли потребители в интернет злоупотребяват с доверието на добри хора по форумите и извличат дивиденти


Потребители с различни никове молят за помощ майките по интернет форумите за дрешки, играчки и изобщо кой каквото даде. След това продават всичко в онлайн продавалниците. Форумка се оплака, че е помогнала да една просеща дрешки потребителка и след това е видяла вещите си в продавалник. Оказва се, че това е доходен бизнес, а готови да помогнат майки винаги има. По този начин наистина нуждаещите се ще останат без подкрепа, защото хората се опариха и не желаят да помагат. И колкото и да надигат глас майките – нищо няма да променят. Далавераджии не се посвениха да посегнат на най-ценното – нашите деца и помощта за чуждите. Никой не е забогатял от подобен род “кокошкарски истории”, но потърпевши винаги ще има. Обруганото доверие трудно се връща и когато се появи майка, нуждаеща се спешно от дрешки, твърде възможно е никой да не й подаде ръка.

Обръщаме се към “ROSI78” с надеждата, че ще се засрами от постъпката си и вместо да си сменя потребителското име, нека помисли колко елементарно, повърхностно и жалко e това, което прави!

Майки, преди да решите да помогнете на нуждаеща се от вашата материална помощ потребителка, първо я проучете. Ние ще следим случая и ще поместваме в тази тема всички никове, които са ни известни. Ако и вие знаете за подобни случаи, моля, оставате коментар.

loading...

278 thoughts on “Внимание! Измамници въртят далавери по форуми

 1. Аз от колко време се опитвам да кажа същото, но вечно ме обвиняват в злоба. Пък и съм попадала в аналогична ситуация и то точно в посоченият от вас сайт.

  Reply
 2. Имам регистрация в продавалник,положението там вече е нетърпимо.Буквално всеки ден има по няколко измамени майки и то с крупни суми.Това е официалният сайт на борба с ком.измами.http://www.cybercrime.bg/bg

  Reply
 3. Искам да допълня,че там има няколко ужасни жени:nameika,KLUM,vania.vania,ZUKI и още няколко с ужасно отвратително държание.Дано се замислят !!!

  Reply
  1. Лиляно, ти като наричаш някой ужасен, поне няма ли да споделиш кой ти е профила там, може да се извиним за лошо държание към вашата особа, но само ако наистина е било ужасно.
   Позволя

   Reply
  2. Лиляна , вие познавате ли лично НАМЕЙКА? Защо решихте ,че е отвартителна , защото мрази неправдата ли? Знаете ли точно тази толкова „омразна“ за вас жена на колко хора е помогнала…..Айде ако обичаш не така , да не те почнат още 100 такива като намейка

   Reply
  3. напълно си права.Тези дами са ужасни.Всички са вдигнали ръце от тях,освен самите те

   Reply
  4. ТАКИВА СА ЖАЛКО ,ЧЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕЕ ДА ИМ ГО КАЖЕ :-))))ПЪЛНИ ТЪПИРКИ СПИСЪКЪТ МОЖЕ И ОЩЕ ДА СЕ ДОПЪЛНИ RADINKA,kiril0va (ТЯ СИ МЕЧТАЕ ДА Е В СПИСЪКА)nameika,kristalina76…И ОЩЕ МОЖЕ АМА СТИГА

   Reply
 4. аз пък Liljna се чудя защо са ужасни тея жени … и сподели с нас за другите с“ужасно отваритетлно държание“

  Reply
 5. Liljna, какъв ти е ника в Продавалник? Питам, защото след като изреждаш „ужасни жени“ е редно да проучим и теб! Освен това в статията се говори за измами – какво общо имат тези жени с измамите. Ако не се лъжа точно те се противопоставят най-много на въпросните измами.

  Reply
 6. хахаха аз съм намейка.явно не сме ти на интелектуалното ниво и затова сме ужасни.хахха ще ме спукаш от смях.я посочи една измама на жените посочени от теб и тогава ще видим.не мисли,че си анонимна зад ника си.

  Reply
 7. никовете на просещите псевдо майки,които аз знам са
  iva875
  didka_drundeva
  MARIYA96
  има и още,но като се сетя и ще допълня.

  Reply
 8. Именно, защото идеята на статията е друга не мисля, че е доустимо такова клеветничество! Склонна съм да твърдя, че в случая крадеца вика: „дръжте крадеца“. И ще съм убедена, ако въпросната Лиляна не си каже ника в Продавалник!

  Reply
 9. писах на контакти да ми дадат името и имейла с който тази особа е оставила коментар,ако не го направят те,ще си търся права другаде.

  Reply
 10. искам да се изтрият коментарите на тази потребителка.това са коментари,които уронват авторитета на цитираните потребители.ако не бъдат премахнати ще си търся правата,пак ви казвам.такива долни лъжи няма да търпя.

  Reply
 11. това е написано в сатията ви
  Ако и вие знаете за подобни случаи, моля, оставате коментар.
  а госпожата е постнала моя и още няколко ника отдолу,ако някой не е запознат за какво става на въпрос ще си помисли,че ние сме измамнички,псевдо просякини.не съм съгласна с това.

  Reply
 12. Да, да. Но пише „ужасни жени“, а не крадли. Предлагам да не се занимавате повече с това. Нека наистина се концентрираме върху проблема. Моля ви.

  Reply
 13. Христина · Edit

  Нищо ново под слънцето.Едната клевети определени потребители,другата да не остане назад и тя клевети други потребители….Същото е в продавалник.Всеки е срещу всеки.

  Reply
 14. Галя(лиляна) преживей го, да ти е за урок, да не си правиш по хиляда регистрации, за да можеш да нападаш неудобни за теб потребители. Каква е гаранцията, че не си ги направила за да крадеш, и просто навреме те разкриха?

  Reply
 15. а къде забравихте Елинцето, мама протич, последните“нуждаещи се“ малко ли са, за два месеца станаха толкова колкото за 2 години преди
  и да не се чудите аз съм rut и в продавалника и бг-мамма най-гадната от всички

  Reply
 16. Сама се слагам в списъка на Лиляна и Ви уверявам,че ще продължавам да бъда“ужасна“ ,за ужас на всички некоректни тарикатки,крадли и измамнички в сайта!!! Ако ги нямаше изброените „ужасии“ не ми се мисли колко майчета щяха да разплачат,такива като Лиляна!Добрите дела на изброените „ужасни жени“ говорят вместо тях! Ние си ги обичаме,а на който не му изнася….. знае какво да направи!

  Reply
 17. ДИмИТРИНА · Edit

  аз също писсах за съдействие относно тези клевети на тази Лиляна ли е ква е???Ще видя тя кого нарича ужасен!!!!!

  Reply
 18. Аман от некомпетентни изказвания от разни селянки от Продавалника. Вместо да си погледнат техния сайт където се краде и мами на поразия те тръгнали правата да си търсят нашите.
  Мисля, че компетентните органи трябва да обърнат немалко внимание на точно тези потребителки в този сайт.

  Алооо дами – вземете се в ръце!

  Reply
  1. Христина · Edit

   Какви права търсят?Имах регистрация в продовалник само за една седмица и я изтрих.Точно тези са с най циничния език.Всеки може да влезе във форум на Продавалник без регистрация и да се убеди.

   Reply
  2. A Вие Стела от колко време имате регистрация в Продавалник и от къде имте тези впечатления?
   Сайтът не е собственост на гореспоменатите дами, но уверявам Ви те са тези които много бързо разкриват измамничките, уведомяват администратори и модертаори и най-вече пускат теми във форума когато засекат някоя измама. Така се дава гласност и потребителите са предупредени. Дай боже да има повече като тях!!!
   Ето за това са „ужасни“, защото пречат на някой хора да си въртят измамите. Интересно на Вас Стела с какво Ви пречта, че чак компетентните органи намесвате :)))

   Reply
 19. от последната писала коментар се сетих и за Стела от Бургас, и една друга lorens която уж се видя с самотното майче Стела а се оказа че пишат от един и същ компютър, в друг сайт пък писа че била сестра на Стела, така и не се разбра дали е реална или някой има раздвоение на личноста

  Reply
 20. ДИмИТРИНА · Edit

  сТЕЛА-С ИЗКАЗВАНЕТО ТИ СИ ПРОЛИЧА КОЯ Е СЕЛЯНКАТА!!!дОБРЕ ДОШЛА В 21ВЕК ЗЕМЛЯНКО-ТУК ХОРАТА ВЕЧЕ СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА ЗАЩОТО СМЕ ЗАПОЗНАТИ ЧЕ ИМАМЕ ТАКИВА И МОЖЕМ СПОКОЙНО НА ПРОСТАЧКИ КАТО ТЕБ ДА ПОКАЖЕМ КЪДЕ ИМ Е МЯСТОТО!!

  Reply
 21. стелооо,крадат и мамят такива като теб,даже съм сигурна,че ти си една от тях.а като ти гледам и изкаванията май най-голямата селянка си ти.

  Reply
 22. момичета,слагайте никовете на псевдо нуждаещите се.айде рут,ти поне си по запозната с тези неща.
  също така и на псевдо болните,с болните деца,роднини и т.н

  Reply
 23. ДРУГА ИЗМАМНИЧКА

  Маргарита ДЕМИРЕВА от Бургас-МОЛИ ЗА НАЕМИ,ТОК,ВОДА.ЛЪЖЕ ЗА СЧУПЕНИ ТРЪБИ И Т.Н

  Reply
 24. ….не,че нещо,но не съм съгласна да се дискриминират компетентните гражданки!….Уважаема „компетентна“ Стела,във второто Ви изречение липсват две запетаи,което пък го прави неразбираемо и неясно…до известна степен.
  Заповядайте в Продавалник!Имаме тема за правописа,в която ще Ви помогнем да се справите и „изгладите“ проблемите с пунктуацията!

  Поздрави:Крис

  Reply
 25. BG89 BPBI 7934 1036 2426 01
  това е банковата сметка на ДЕМИРЕВА.АКО Я СРЕЩНЕТЕ НЯКЪДЕ ЗА ПОМОЩ ЗНАЙТЕ,ЧЕ ЛЪЖЕЕЕЕ

  Reply
 26. Искам да изкажа мнение и аз не е хубаво да се обиждат хората така по една или друга причина , всички сме хора и ядем хляб , НОООООООООООООО ДА ОБИЖДАШ НЯКОЙ ,ЧЕ Е УЖАСЕН ЗАЩОТО КАЗВА ДУМИТЕ В ОЧИТЕ ,А НЕ ГОВОРИ ЗАД ГЪРБА , ЕЙ ТОВА Е УЖАСНО … ПРОУЧИ МОМИЧЕТАТА В САЙТА КОНТАКТУВАЙ С ТЯХ ЕДНО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ , ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО УЖАСНО ДОБРИ И ОТЗИВЧИВИ СА ТЕЗИ МАМИ КОИТО СПОМЕНАВАШ !!!! ХОРАТА СА КАЗАЛИ “ ПОГЛЕДНИ ПЪРВО СЕБЕ СИ И ТОГАВА ГОВОРИ ЗА ДРУГИТЕ “ ПОГЛЕДНИ СЕ ХУБАВО ,ПРЕБРОЙ ДО 100 ПОЕМИ СИ ДЪЛБОКО ВЪЗДУХ И ТОГАВА ПОМИСЛИ ПАК КАКВО ЩЕ ПИШЕШ И КОЙ ЩЕ КЛЕВЕТИШ!!!

  Reply
 27. ДИмИТРИНА · Edit

  Боже за първи път реално осъзнах колко боли да казваш истината!!Някой хора не могат да я понесът явно и за това се чувстват като от оса ужилени!!!!

  Reply
 28. Ама защо темата е една, а се коментира друго? И защо са намесени хора, които нямат нищо общо с измамите…?!
  Който следи форума на Продавалник знае каква е истината…И аз подкрепям всички тези : nameika,KLUM,vania.vania,ZUKI…
  Ужасни били…ох ще умра от смях…

  Reply
 29. Ехееее много сте писали 🙂 Едно магаре ли се казва Марко само да ви питам 🙂 Ама сте ми умници 🙂 Само ще ви кажа едно момичета от Търговалника. Преди време Прото беше едно прекрасно място. В момента той е една помийна яма, която на всичкото отгоре скоро ще стане и платена. Не се корайте. Скоро ще го осъзнаете 🙂 А за кражбите нямам думи, но и там ще се чуе скоро 🙂 Be happy 🙂

  Reply
 30. Ехееее много сте писали 🙂 Едно магаре ли се казва Марко само да ви питам 🙂 Ама сте ми умници 🙂 Само ще ви кажа едно момичета от Търговалника. Преди време Прото беше едно прекрасно място. В момента той е една помийна яма, която на всичкото отгоре скоро ще стане и платена. Не се корайте. Скоро ще го осъзнаете 🙂 А за кражбите нямам думи, но и там ще се чуе скоро 🙂 Be happy 🙂

  Reply
 31. ОООО,тук са се събрали най „великите“ от продавалник.Много сте смешни.Вие дори не се харесвате взаимно,просто се лигавите една на друга.Страхувате се,че няма с кого друг да общувате в сайта и е истина.Почти няма такива които да искат да общуват с Вас,а и на другите животът им не е само продавалник за разлика от Вашия.

  Reply
 32. Статията не е ли за псевдо нуждаещите се? Стига с тези нападки и то не по темата.

  Reply
 33. ПРИЗОВАВАМ,ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ОТ ПРОДАВАЛНИК С ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ПУСКАТ ТЕМИ И ДА ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА.ПО ТОЗИ НАЧИН ГРУПИЧКАТА НА „ВИП“ ПЕРСОНИТЕ,ПИСАЛИ ПО ГОРЕ ЗАЩИТАВАЙКИ СЕ ЕДНА ДРУГА, НЯМА ДА ИМАТ „ХРАНА“ ЗА СКАНДАЛИ.ЩЕ ИМ СЕ ОГРАНИЧИ НАЙ ГОЛЯМОТО УДОВОЛСТВИЕ КОЕТО ПРАВЯТ НАЙ ДОБРЕ,А ИМЕННО ДА ПРАВЯТ ИНТРИГИ,ДА ОБИЖДАТ И ДА СЪЗДАВАТ СКАНДАЛИ.

  Reply
  1. николинка * · Edit

   Колкото по-нависоко сме полетели, толкова по-малки изглеждаме на онези, които не са способни да летят.

   Reply
  2. Забравила си да напишеш,че ще ги лишим и от удоволствието което изпитват когато ЗАПЛАШВАТ.

   Reply
 34. „Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.“
  Паулу Коелю

  Reply
 35. Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю („Петата планина“)

  Reply
 36. а защо не излезете с истинските си никове с които сте в продавалника.що се криете като мишки и плюете скришно.сигурно в продавалника се мазните като лисици, пък тук плюете.жалки сте.

  Reply
 37. николинка * · Edit

  На мене ме навява на мисълта че нарочно се коментират тези ДАМИ защото на някой явно не им харесва че има ВОДАЧИ в сайта,но водачи винаги ще има и те винаги няма да са харесваните защото има хора които винаги са в сянка и никога няма да блеснат!!!

  Reply
 38. Никакви водачи не сме.просто сме хора,които си казват всичко в очите,не се крием като плъхове,за това й не ни харесват.но както виждаш на нас не ни й дреме.

  Reply
  1. николинка * · Edit

   По написаното до сега се вижда че сте водачите в сайта, и наистина се излиза извън темата за ИЗМАМИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ.
   Това че някой не харесва някой не трябва да е приоритет за заяждане!
   И да нека се представят тези които не им харесвате и да кажат защо и със какво им пречите ?

   Reply
 39. Освен Куелю нещо друго чели ли сте? Тия цитати са в нет пространството, но как да дъдеш самият себе си и застанеш зад думите си, няма кой да ви научи, най- малко пък Куелю…Ех…чели те Куелю…

  Reply
  1. абе зуки..която и чалга звезда да питаш всяка ще каже,че е чела куелю. тава за тях е повод за гордост и видеш ли блестят с интелигентност хахаххахаххахха

   Reply
 40. николинка * · Edit

  Нямам думи!!!
  Защо не прекратят тази статия то се вижда че не се пише по статията а се търси конфликт между потребители на този сайт!!!

  Reply
 41. Абе поне цитатите да бяха на ниво, но тези специално простеят, като вик за помощ са, да им признаем, че поне са прочели нещо, нищо, че са прости и им личи.

  Reply
 42. Ех момичета от Прото. Още си мислите, че всичко котето хвърчи се е….е. Спокойно 🙂 Ще ви дойте. Дано само не е късно.

  Reply
 43. Не е лошо да има водачи ама ако това са „водачките“ в продавалника живи трябва да оплачем останалите с регистрация там.
  ЕЕЕййй „водачките“ с простотия и тъпотия водач не се става,иска се и малко акъл за тази работа.

  Reply
  1. николинка * · Edit

   Е ми сега по написаното до тука виждам че са доста умни.
   За да накарат толкова хора да гие яд на тях значи има защо!
   Ако са прости едва ли щяха да са толкова известни!
   Не виждам на кой и със какво пречат там нали е за покупко продажба сайт,те ли ви спират да продавате или да купувате?
   Навсякъде има хора които седят най отпреде и има такива които са най отзаде 😉

   Reply
 44. Какви водачки, кави глупости пишете бе хора?! За първи път ли сте във форум? Водачки?!!Само по тази дума съдя колко ви е умственият капацитет и защо не сте“водачка“, а носачка.

  Reply
 45. Тъпите си селяшки забележки си ги прави в продавалник.Като гледам не блестиш особено с интелигентност.За моя голяма радост нямам регистрация там, за да ми се налага да търпя селяндурки с високо мнение за себе си.

  Reply
  1. Е, то на теб каквото и да ти напишат, ако не е от Куелю, няма да е признак за интелигентност.
   Относно селяшкото, личи ти, че си запозната с този етнос, който в крайна сметка е пръкнал и теб, но правиш всичко възможно да забравиш…Селяните са простовати, но ти си проста, даже и селянка не мога да те нарека, да не обидя хората по селата.Така си родена, приеми го и си свиркай, ако не се обаждаш, може и да не те разберат.

   Reply
 46. Поли Костова · Edit

  А,освен на блесна,на друго кълве ли?И освен шаран друго излиза ли?Гледам темата е обширна!

  Reply
  1. николинка * · Edit

   Освен шаран има и доста други дребни риби но като цяло гледам че шараните ядът малките риби,и малките риби са недоволни че големите като минат и кокъл не оставя.;)

   Reply
 47. П.Р.Славейков · Edit

  НЕ СМЕ НАРОД,НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША
  хора, дето нищо не щат да вършат.
  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
  „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас.
  И не знаем, не можеме, не щеме
  да работим за себе си със време.
  САМО ЗНАЕМ И МОЖЕМЕ,И ЩЕМЕ
  ЕДИН ДРУГИ ЗЛОБНО ДА СЕ ЯДЕМЕ…
  Помежду си лихи, буйни, топорни,
  пред други сме тихи, мирни, покорни…
  Все нас тъпчат кой отдето завърне,
  щот сме туткун, щото не сме кадърни…
  Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ –
  а всякому мерамът е развала…

  НЕ СМЕ НАРОД,НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША
  ПАК ЩЕ КАЖА И С ТОВА ЩЕ ДА СВЪРША

  Reply
  1. николинка * · Edit

   Приобщаваш, Смешко, с това ти произведение, хората към собствената си нелишена от известен талант, житейско – художествена парамизерия и парадосада с интелектуален и драматично- екзистенциален оттенък!?… Чудя се, доколко е файдата от такъв стил и изказ за теб и доколко за читателите!?… Мисля, че се освобождаваш от душевна шлака, претворена частично в поетично(?) изкуство, не съвсем лишено от качество, но дали това качество е в достатъчно количество? Увличаш и други хора, явно, и те да се освобождават от шлака, т.е. изпълняваш(?) известна социална функция с особен тип катарзисен елемент(?), но имам опасението, че , освен очистването, го има и позатлачване, поне чрез произведения от типа на коментираното, поне за някои хора!?….
   Гледай да си преобразуваш дисфорично – депресивния синдром и по някакъв друг начин, освен с художествено(?)писане!?….

   Reply
   1. П.Р.Славейков · Edit

    Уау,толкова прецизна душевна дисекция досега никой никога не ми е правил.Поздравления,талантът си ти…. 🙂

    Reply
    1. николинка * · Edit

     Аз виждам че нямат работа и тука се започна ВОЙНА!Но се чудя няма ли акъл някой да вземе да прекрати тази БИТКА!

     Reply
     1. Исках да кажа,че Николина няма да разбере иронията.

 48. николинка * · Edit

  И изобщо как може да се подигравате с творчеството на такъв велик поет!
  Това са обиди спрямо всеки уважаващ себе си БЪЛГАРИН/КА

  Reply
 49. Като ще си говорим с мъдрости, поне да цитираме най- добрият:
  “Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите“.
  “Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб“.
  “В днешно време хората знаят цената на всичко, но не знаят стойността на нищо“.

  “Винаги прощавайте на враговете си – за тях няма нищо по-дразнещо от това“.

  Reply
 50. ДИмИТРИНА · Edit

  елена и зуки престанете и двете да пишете на някакви парцалеси които освен по предназначение за друго не стават!!!Ни им достига сиво вещество да осъзнаят че някой са родени да са лиедри,а други да бъдат миризливи мишки!

  Reply
  1. обиждаш всички на мишки и парцали явно това е мнението на околните за теб и толкова си го слушала че ти се е набило в простата главица

   Reply
 51. Ванилия, би трябвало да си благодарна, че няколко ужасни жени вдигнаха рейтинга на иначе постната статия. Не ми се прави на огорчена, моля, Геновевите ставате много, и не на всички ви се отдава. Като си толкова възмутена от развитието, аз ли да ти казвам как да постъпиш?! Или все пак те устройва този начин на придобиване на четаемост? Дали сега някой чете статията ти, или коментарите, които са доста по- интересни от нея?
  Сигурна съм, че ще намериш сили в себе си да ни благодариш, а на Славейков пак можеш да си му ръкопляскаш…на 3-ти март, примерно.

  Reply
  1. Много настояваш да се изтрие статията.Защо ли?
   Нека да си остане още малко за да разберат всички,че Лиляна не е написала имената ви без да има основание.
   Предполагам,че доста хора четат статията,а също и коментарите към нея.
   А тази Николина все едно не е на този свят милата.Раздвоение на личността ли има?

   Reply
   1. николинка * · Edit

    ЗАЩОТО съм “ГОТИНА” и имам потенциал.
    А на тази АНЕЛИЯ – Вие чели ли сте “Идиот”, май от М. Василиевич Достоевски? А…?

    Reply
   2. николинка * · Edit

    Ееее,т’ва ТВОЕТО АНЕЛИЙКЕ да не е техниката на куцото магаре

    Reply
   3. хайде тая лиляна ли е ква е да даде доказателства,че е излъгана от нас.когато го докаже тогава ще си говорим.
    галкалюбов -също се пище с ъ не с а.

    Reply
 52. Така….ника ми не е променен, не ме е страх 🙂 …Изредените потребители, деиствително са жени , чийто свят е продавалник.Но е вярно сащо , че са едни от първите ,които разкриват крадли и измамници …Вярно е обаче и друго-те са невероятно, нагли,невероятно невазпитани, неуважителни и арогантни. Не бих си купила от тях никога нищо точно по тази причина….

  Reply
 53. Оооо Зуки хапе 🙂 Мила, спокойно 🙂 Местата за твоето пребиваване не са тук. Те са в една специална сграда с по-спокойна обстановка 🙂 Кой спечелил, кой не, важното е да се виждат измамите с нета. Описаната в статията измама, напоследък е доста модерна, но по-модерни от нея са измамите тип Продавалник. Поръчваш а не плащаш. Леко кокошкарска работа, но ако знаеш как да го правиш си е бизнес. В Прото някой трупат здрави пари от това, но в един момент балона ще се спука 🙂 Успех на всички 🙂

  Reply
 54. Зуки, коментарите не вдигат рейтинга на „иначе постната статия“, но май ти имаш нужда от рейтинг. 🙂 🙂

  Reply
 55. Да, да имам, сигурно с Лиляна сме се наговорили в статия за измамници да сложи “имената“ на тези, които постоянно с борят с такива.
  Ако си очаквала, че ще подминем изкаването й, или си наивна или глупава. А пък такива, борещи се за някави рейтинги, са ми били винаги…странни.Имам мнение, отстоявам го, а рейтингите и “водачките“ са за такива като вас-търсещи внимане на всяка цена.
  Хайде, стига ви толкова вдигане на рейтинга, да не ви стане лошо от високото стъпало.

  Reply
  1. Ние не търсим внимание на всяка цена. От коментарите ти ясно се вижда кой търси внимание и това не сме ние.:)

   Reply
 56. Аз предлагам авторката на статията да напише публикация и за измамите в Продавалника. Явно някой хора имат нужда от урок.

  Reply
  1. николинка * · Edit

   Ще се уточняваш за кои хора става въпрос по точно кои са измамничките,защото тези хора не са измамнички и за това където сте постнали никовете им тука и пишете през запетайка ИЗМАМНИЧКИ може да сте стигне до по висока инстанция спрямо обиждане и неправилна информация без доказателства за ИЗМАМИ

   Reply
 57. Хайде,хайде не плашиш никого.Живеем в свободна държава и всеки има право на мнение.Никъде не е написано,че са измамнички,а само „ужасни“.Не хвърляй темата в друга насока и не слагай в устата на хората думи които не са казали.

  Reply
 58. Vaniliya,аз ти предлагам да напишеш статия за цинизма,обидите и заплахите в продавалник които май са всекидневие и то все от едни и същи.На всички стана ясно кои са.

  Reply
 59. Ами някой майки си умират да се правят на самарянки ,и затова често стават жертва на измами.Подаряват ,какво ли не без да са осведомени ,както същевременно с това тръбят из форумите ,колко са щедри и благородни други подобни им казват браво и след някой друг ден пускат темичка ,но този път търсят съчувствие за глупостта си …
  Така е мили мамчета ,жалки сте !!!Ако искате да направите добро просто се огледайте около вас на детските площадки ,винаги ще има поне едно семейство в нужда .Помогнете им !!!

  Reply
 60. Внимание диви селянки в сайта „ПРОДАВАЛНИК“ kiril0va,KLUM,Radinka,kristalina76 окупирали са всички теми по форумите и се пудрят една друга ,колко са умни и велики .Държат се така сякаш сайта им е бащения и ,а се е обадил някой веднага скачат вкупом ,като глутница кучета са…Ами така е злобни жени не забелязвани от никой в ежедневието си избиват комплексите по форумите .да се махат от“ Продавалника“

  Reply
  1. da da da si hodqt tezi selqndurki osobeno KLUM …tolkova e prota milata a takova 4uvstvo za „MNOGOCENOST“ qwno e naistina valka kartinka v ejednevieto nezabelqzvana dori i ot maja ako ima takav i si prekarva vremeto v prodavalnika praveveiki se na velika moma

   Reply
 61. Какво е това стълкновение на неграмотници тук?! Нищо чудно, че са ви насмитали по форумите, хората не са ви разбирали какво се напъвате да кажете. Поработете над граматиката и културата си и може и вас да ви огрее да сте“водачки“.:))))
  пп.Що не се прехвърлите “отатък“ да си поговорим “очи в очи“…

  Reply
 62. ДИмИТРИНА · Edit

  до МОРФОЗА-ей парцал нещастен и недъгав-що не ходиш се правиш на интересна другаде овца селска????Тук и в продавалник не вървиш ясно ли те ????Айде ела ме изгони от продавалник лично де-ще ти наритам дебелия мазен задник от шутове нали се сещаш плъх канален

  Reply
  1. Ok Димитринке КЛУМ браво отново показа на всички колко си проста …Относно дебелото на мен не ми прелива шкембето от дънките и нямам такива грозни пилешки крачета :І)))
   А когато пишете за някои животински мозъчета проучете първо И да в форума съм една от вас :-)))ама вие сте толкова прости че …обчичам да се гавря

   Reply
 63. ДИмИТРИНА · Edit

  нали разбра че аз съм KLUM -ако те срещна лично ще водя класациите за най-голямо блъскане на шетове по мазни задници морфозке оп сори парацалеске хаххахаха

  Reply
 64. Слънце, недей с лошо, може да са я изтървали на пода като бебе и да не е виновно момичето, че го ‘апят. :)))

  Reply
 65. ….Мдааа,Зуки,както винаги си права!….явно неграмотните клонинги атакуват тук,за да ни ласкаят!…
  …На метаМОРФОЗАТА мога да кажа да си избие комплексите,не с анонимно злобеене по сайтовете,а с помощта на пластични хирурзи-скъпичко е,но е ефикасно!…Препоръчвам й също да потърси съдействие от учител по български език-НАЛОЖИТЕЛНО Е!…
  …Коментарът ми е приятелски и добронамерен!Никой не заслужава да остарее преждевременно от прекомерно и безпочвено злобеене…и то насочено към НАПЪЛНО НЕПОЗНАТИ ХОРА!
  ….Заповядайте във форума,за да обясните аргументирано и ясно,с какво и как точно Ви накривихме шапките:)
  …и междудругото,лично аз съм наясно,че зад най-върло оплюващите ни,различни никове,стои един и същ човек,клониращ се с цел да звучи като клика,а не като единак,какъвто всъщност е!

  Reply
 66. …Сеила и Дучето са никове на същата,но се е пънала да пише на латиница,за да не се усетимnewsm10…отново запетайките,а и пишман-латиницата я издават…newsm62

  Криска дълга коса къс ум казали хората

  Reply
 67. вижте тяло за чудо и приказ 🙂 )))и тая ще ми говори за задници и крака ти с тези криви крака и виснало шкембе можеш ли изобщо да вървиш

  Reply
 68. Това е за Димитринка:)))махни си снимките на които се вижда що за красавица си .Пък дали има някой да се смее до теб ти си знаеш Ако си толкова неустоима няма да четете форуми с половинката си ами ще се :)))ама като те гледа как да му стане

  Reply
  1. ВИЕ ПАМЕЛА АНДЕРСАН ЛИ СТЕ?
   КОЛКО ПЪТИ ДА КАЗВАМ (ТРАЙ ТАМ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ )
   ГЛЕДАМ ИМА МЕГДАН ЗА ТЕБЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В ТОП 100 НА НАЙ КРАСИВИТЕ МОМИ
   И КАТ СА ВКЛЮЧИШ ДА ПЕЕШ ЗАЙДИ ЗАЙДИ ЯСНО СЛЪНЦЕ
   гледай да зайди че ако спре тогава става страшно тоооооооооооооооо

   Reply
 69. Уаууу. Квачките от Прото пак се напънаха и родиха едно … 🙂 Ей момичета не се научихте! Не се пънете толкова. Не виждате ли, че ви гъбаркаме, а вие извирате като чилийски вулкан 🙂
  Не сте ли разбрали, че Интернет не е реалността (колкото и да са свързани). Проблема ви е във сайта и във собствениците му. Аукро и Прото замират. В момента се поддържат само с реклама. Но това е разход. Не забравяйте, че е нужен и приход (от къде ще дойте?). Преди Прото беше едно чудесно място за семейството. В момента какво е? Можете да намерите апартаменти, коли, секс артикули и всякакви други глупости. На всичко отгоре и около 350-400 измамника (до момента). За жалост го няма стария Про. RIP

  Reply
  1. ВУЛКАНЪТ НАЛИ СЕ СЕЩАШ КАКЪВ КРАТЕР ИМА А СЕГА СЕТИ СЕ НА КВО ТИ ПРИЛИЧА КРАТЕРЪТ И СЕ ОПРИЛИЧИ НА НЕГО

   Reply
 70. Жестоката истина за Димитринка която живее на 30 км от Пловдив и нейната неземна „красота“ която май само тя вижда 🙂

  Reply
 71. А ти що си мислиш, че вече не те разбрахме коя си?!
  Почерка ти е като ЕГН- не можеш да го смениш, щото си неграмотна, но по особен начин, много разпознаваем. И тия “усмивки“ дето ги слагаш – ми те са ти като печат бе моме, моме с многото регистрации в продавалника. Не те ли е срам да си пишеш “супер“ под обявите от другите си профили, да си пишеш сама оценки, да си говориш сама със себе си?! Ти за това ли скочи да защитаваш “лиляна“ като я разкрихме, че и тя имаше разтроение на личността, и си мислиш, че си се скрила МОРФОЗО?!
  Не, не си една от нас, нищо, че сама си се сложила в списъка, ти си нищо, едно неграмотно и просто миришещо лайно!

  Reply
 72. ДИмИТРИНА · Edit

  Морфи-мерси за рекламата която направи на артикулите ми-ТАЗИ ВЕЧЕР ГИ ПРОДАД ОХ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ!!!!не съм аз на снимките но ти си малумно парче не можеш и да се сетиш нали???А насред бял ден никой не се е………….е освен дивите планински селяни!!!Са ти дам ли адреса в центъра на Пловдив живея да ми дойдеш на гости да видим 30км ли или съм баш на пъпа на града смешко хахах

  Reply
 73. ДИмИТРИНА · Edit

  и нотариален акт за собственост на апратманета мога да снимам!!!!Сега се сгън на две и захапи от яд дебелото си мазно газе защото никъде няма моя снимка в нета-много съм неустоима ще ме урчаста такива като теб

  Reply
 74. След малко ще сложа снимка от обява на Морфозо, вие си преценете дали има база за сравнение, но така да се присмиваш и да не погледнеш себе си е простотия!!!

  Reply
 75. Наистина си много проста:)))Ако бях Морфоза в Продавалник и уж се крия като мишка защо тук ще съм с този ник А ти преди да дойдеш в Пловдив каде беше гражданко :)))

  Reply
 76. …Радинке,Радинке…,като се сетя само,как скачахме да те защ
  итаваме със зъби и нокти,при личната ти вендета с Нинчето,а и как ревяхме в един глас да не напускаш форума,чак ми става страшно,като гледам тук каква двулична змия излезе!!!
  …от Галя също не го очаквах!…нищо,че всички обясняваха с колко профила и никове е,аз тръгнах да обяснявам на всички,колко точен човек е!!!…ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ!!!
  ….Радинке,вярно е,че ти БЕШЕ една от нас и те подкрепяхме безрезервно!…Галя също беше!….
  ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ И ДВЕТЕ!

  Reply
 77. Вече никак не се учудвам от тая злоба-на кого са попречили въпросните потребителки,откраднали ли са нещо?Излъгали ли са някой? НЕ.Нека си пишат във форума,на никого не пречат,а ако пречат на някого той просто злобее и се опитва да им обърне каручката и да им развали приятелството-момичета не им се връзвайте на номерата,на който не му харесва да не чете има достатъчно други форуми,поне нета е необятен.

  Reply
  1. Въпросната потребителка има най-наглото и арогантно държание към всеки който не е на нейното мнение.И само дебнат по форумите в Продавалник някой да каже нещо и тя и още няколко такива като нея горе изброени веднага го захапват Ето сега и в темата си пишат само няколко себеподобни и се лъскат една друга :)И не виждам някой да ги защитава изобщо :)Нека се видят колко са обичани

   Reply
 78. Така като гледам Крис Зуки и Димитрина май са едно и също лице :))))не раздвояване ами направо разчленяване на личността Къде са твоите „приятелки „от форума а че сама си пишеш тук

  Reply
  1. николинка* · Edit

   Ти изобщо знаеш ли какво е разчленяване,пак стана за смях МОРФ разчленяване се казва на трупове на човек нарязани или на парчета!Ти труп ли си или си мислиш че като напишеш нещо където хал хабер нямат хорицата и изобщо ти самата не може даго разтълкуваш и да се обосновеш камо ли простолюдието като нас
   Днеска ходи малко под моста да пиеш вода и стой на сянка<

   Reply
 79. Под кой мост мила
  а относно разчленяването знам какво означава ама май ти си го търсила в тълковният речник ми се струва:)знам да за разлика от твоите празноглави съотборнички

  Reply
 80. И Димитринка да си взима успокоителните :)хайде сега марш да ревете по форумите имате какво да разисквате начешете си езиците

  Reply
 81. Ех ама, дами успокойте се малко. Бъркате проблема. Проблема не е в междуличностни вражди. Проблема е в Измамите с голямо „И“ в Продавалника и по форумите!!!

  Reply
 82. Е да ама където вземе някоя от тях да пише и се започва :)Светът се „върти „около тях
  Цяла тема си направиха в Продавалника пак за себе си

  Reply
  1. Изпитваш патологично удоволствие от факта „НЕ СЪМ РАЗКРИТА, ДРУГИТЕ ДА МИ СЪРБАТ ПОПАРАТА“?????Браво,браво ти си „неуловима“.Да се засрамиш е човешко качество.

   Reply
  2. Така е. Но основния проблем не са те. Те са само някакви псевдо майки с голямо самочуствие пред компа. Даже не си струва да им обръщам внимание. Проблема е в измамите. Ето малко заглавия от теми в Продавалника:
   „поредна измамница asq_88 от софия красна поляна“
   „kykinkata и Кукинката – ПОРЕДНАТА ИЗМАМНИЦА В САЙТА !!!“
   „mariya96 от Карлово не ми плати!!!!“
   „portokalcho – явно има и други опарени“
   и т.н и т.н.
   Собствениците и Админите в сайта не ги е еня за потребителите. Те гледат само да попрепечелят, но не обръщат внимание на потребителите.

   Reply
   1. Да така е Стела много си права но ме хвана яд че отново се намесиха те дори и тук и обърнаха пак всичко с главата надолу .И отново се изтъкнаха та и накрая се направиха на жертви.
    Аз се извинявам на всички който като Стела са тук заради самата статия а не заради няколко празноглавки
    Дано измамите и простотията в нета намалеят

    Reply
  1. хаххаха това е снимка на момичето от което ги е взела.ника й е ването,но ти най-добре го знаеш,нали от нея си ги взела.а на снимката с бюстието си е баш радинка-дундата,която обижда другите на свине,но първо трябва себе си да погледне.
   ще ти се да изглеждаш като ването..ама нямааааа.може би в някой друг живот.
   сещам се за една моя любима реплика
   Когато дойде лятото, разбираш, че ще е много добре ако комарите смучеха мазнини, а не кръв.
   това радинке се отнася за теб

   Reply
  2. Морфозо, Радинке- що продължаваш да се излагаш?!
   Ако не си Радинка, кажи си истинският ник отатък и ще излезеш от положение поне с капка достойнство…ако ти е останало такова.

   Reply
 83. Ужасно клюкарско и подло да се криеш зад измислени профили. Каква беше идеята на статията, какво стана.

  Reply
 84. Абе, дами, защо не прекратите с интригите и обидите и не дадете шанс на статията? И аз съм от ПРОДАВАЛНИКА. И какво от това? Има и много измамнички и много свестни потребители. Хайде да не превръщаме всяка виртуална среща в дуел. Пишете никовете на излъгалите Ви и точка.

  Reply
  1. хаха мумия ама не можеш да ми се намажиш на малкия пръст ни по красота ни по ум.видяхме те тебе свинче със звънче..хаха
   и съм си еплирилала и от долу и от горе..ти ходи си махни малко сланинките и тогава ми обяснявай на мен.
   като си толкова умна можеше да видиш,че това са пигментни петна от двете ми бременности,имам си и две прекрасни слънца-красиви,умни и шампиони.ако въобще знаеш кво е пигмент де.ти си стой там в долината на широките гащи при мангалите и не се обяснявай много.мен не можеш ме стигна и срещу мен да тичаш цял живот..мишка удушена

   Reply
    1. на края на юли ще пътувам за турция.ще мина през свиленград да видим кой е тиква зелена и кой мумия.ще ти навра грозната муцуна в кучешки гъз да видиш как мирише.обещавам ти го

     Reply
 85. Какво да ви кажа. Ако това е елита на Продавалника – тежко ни и горко. От 1000 километра си личи евтиния манталитет и невежеството на въпросните дами. Изпълнени са с цинизъм и злоба. Дано не възпитават по същия начин и децата си, че инак ще станат едни ….. Лошо, многооо лошо. Аз предлагам на Морфоза да не се занимава с квачките. Просто няма смисъл. Мила бъди спокойна. След време винаги идва и конкуренция. Въпросните дами рано или късно ще станат 2 група 🙂

  Reply
 86. Прекалихте дами, намесата на деца в това, което дробите тук е повече от ниско и просташко. Ако имате достойнство излезте с името си и защитете позицията си, но в съответният сайт/форум за който така усърдно говорите. Криете се, като мишки и пишете глупости под статия, която няма общо с махленските ви спорове. Държите се, като ощипани ученички, а не като зрели хора.

  Reply
 87. вие сте комплексарки и нищо повече.като сте толкова красиви и отворени що не си постнахте снимките в темата за майките.ами да..сещам се защо…явно сте търкалящи се свинчета които е по лесно да прескочиш отколкото да задминеш.
  не ми говори на мен за децата ми.моите деца са красиви и умни.едното ми дете е шампион,ако въобще тази дума ти говори нещо.половината българия знае успехите му.тебе мишко някой знаели те..или тук намери поле за изява и реши да се покажеш малко..макар и анонимно.

  Reply
   1. ти като си първа красавица що не се покажеш ми се криеш..аз поне съм се показала..няма значение грозна или хубава..дай тебе да те видим..

    Reply
  1. Ооо Елена от зоопарка пак се изказа. За сина ти само може да гадаем. Ако е шампион – браво 🙂 Моите ти не ги мисли. Доста по-напред са и от вас и от мен 🙂

   Reply
   1. ама мишко..сина ми се казва христос сулиос..можеш да го постнеш в гугъл и ще видиш.я покажи твоите кво толкова са направили…или са същите смешки като тебе

    Reply
    1. Въх – трогнах се 🙂 Ще се разплача 🙂 Споко Еленче, повярвай ми мойте са по-добре 🙂

     Reply
    2. И какво като синчето ти се казва Христос Сулиос напиши поне името му с главни букви и недей излага детето си по този начин засрами се малко
     Да е жово и здраво момченцето и дано не те наследи

     Reply
 88. Didi за какво да пиша там. Аз съм сама а те 100 квачки. Все едно да отида в негърски квартал и да казвам мразя негрите. Тук поне е неутрална територия, а и темата е подходяща да изразя моето мнение!

  Reply
   1. Ох скъпа как да ти кажа, колко си посредствена, като не знам дали ще ме разбереш 🙂

    Reply
     1. такива гражданки като теб с лопата да ги ринем ние селянките
      И да не забравяме че провинциализма е начин на мислене а не местораждане

 89. Няма ли администратори тук? Как може подобен език да се толерира. Аниме, обиждате единствено себе си в случая. А и не е важно, човек дали физически е пълен, слаб, грозен или хубав. Духовното, ако липсва другото е въздух. Начетох се на просташки постове. Явно на повечето тук липсва напълно сивото вещество. Постовете са, като извадки от ромска кавга. Блеснахте!

  Reply
 90. Не ми е ясно, един или много в един пишат тук, но статията не заслужава простотията, която се лее под нея. А ако някой държи на себе си, ще застане с името си под думите, които пише. В противен случай е по-голяма мишка от тези, които обижда на такива (то цял зоопарк стана тук). Засрамете се и имайте уважение към хората, които поддържат сайта тук. Те нямат вина за глупавите ви спорове. Какво делите не ми е ясно и познавате ли се лично или само виртуално. Пародия е всичко, пародия.

  Reply
 91. как да застанат като са като мишки.заврели са грозните си муцуни в дупката и чат-пат изпълзяват да напишат някой неграмотен пост.

  Reply
 92. Започвам да проверявам IP адресите и само да ми остане малко време ще ви информирам колко души пишат тук. Без да съм се задълбочавала, оставам с впечатление, че не са малко.

  Reply
  1. Ха-ха, ще стане интересно като се разбере, че нападките са от 2-3 IP адреси!

   Reply
   1. „Не успях да открия повтарящ се IP адрес с няколко ника. Ако някой има съмнения, нека остави коментар, ще погледна. Явно доста хора се вълнуват от темата.“
    ––––––––––––––-
    Какво стана бре Зуки. Явно има доста недоволни 🙂 Ех ама 🙂 Иска им се ама няма 🙂

    Reply
    1. Теб те подминавам като малка гара, не заслужаваш даже и да ти отговарям.
     Ванилия, можеш ли да кажеш от кой град са IP адресите на Лиляна и на Морфозо?

     Reply
     1. Морфозо и Аниме пишат от едно и също IP! Моля, няма смисъл да го правите. Пишете с един ник!
      Зуки, не ми излизат градовете, само IP – та.

     2. Аууу 🙂 Ти направо си летище Кенеди 🙂 Хахаха 🙂 Ех наивните те 🙂

  2. искам да знам ай-пи адресите на Аниме и стела.вие ми дайте ай-пи адресите аз ще ги намеря от кой град са.ако не го направите ще се обърна към органите на реда.вече съм уведомила адвоката си даже.той ще направи контакт с администраторите на сайта.

   Reply
   1. Въх и за какво са ви? 🙂 Многооо интересно. Вие разследващ орган ли сте? Или полиция, прокуратура, съд? Брех. Ама много нагли станаха тези хора.

    Reply
 93. Не успях да открия повтарящ се IP адрес с няколко ника. Ако някой има съмнения, нека остави коментар, ще погледна. Явно доста хора се вълнуват от темата.

  Reply
  1. Бях сигурна в това. Просто измамите са много, както и интригите. Дано повече хора прочетат статията и да се замислят. Успех на сайта.

   Reply
 94. искам да знам ай-пи адресите на Аниме и стела.вие ми дайте ай-пи адресите аз ще ги намеря от кой град са.ако не го направите ще се обърна към органите на реда.вече съм уведомила адвоката си даже.той ще направи контакт с администраторите на сайта….

  Reply
  1. Въх и за какво са ви? Многооо интересно. Вие разследващ орган ли сте? Или полиция, прокуратура, съд? Брех. Ама много нагли станаха тези хора.

   Reply
    1. Мисля, че някой хора се вземат за много велики и не им са ясно доста неща в Интернет. Еленче прочети малко преди да пишеш 🙂

     Reply
     1. Ами не помниш ли какво си писала :)ако не помниш чети Например нещо като заплашване с физическа саморазправа а ти срещу нас какво имаш а 🙂

 95. Да не вземем ние да подадем жалба против теб и заплахите който правиш че тогава да видим кои кого и как

  Reply
  1. ми подай де,добре си дошла..тъкмо ще излезнеш от анонимност..аз не се крия както виждаш.да видим тогава кой кого, както ти го каза.

   Reply
   1. Знаеш ли :)нямам твоето свободно време да се занимавам с глупост Пиши си каквото те кефи и си го чети сама Предлагам и на Стела да не ти обръща внимание Не си ни на нивото доказа го Късмет с този мозък се нуждаеш от него:)

    Reply
 96. хахахах я ми покажи заплахите към тебе,тогава ще си говорим.ясни са ми нещата в интернет бъди сигурна.

  Reply
 97. как ще се саморазправям с теб като дори не те знам коя си…това не върви в съда..ходи малко прочети.ти обаче знаеш коя съм и това определено ще върви в съда.ти да не би да се казваш радинка хахахха ей как се издавате само

  Reply
 98. Мисля, че Ленчето не знае къде се намира. Момиче слез на земята и не ставай за смях пред хората 🙂

  Reply
  1. Стела нека си пиши остави я има една приказка за такива Ти къде го чукаш то къде се пука Да е жива и здрава нека не и запълваме времето и си скучае:)

   Reply
   1. А. Няма да и мълча 🙂 Целта ми беше да им покажа измамите в Прото, а еленчето се заяде с мен. Каквото почукало такова се обадило 🙂

    Reply
     1. Някъде да съм казала, че си измамила някой? Казах, че в Прото има много измами което си е истина!

    1. Абе остави я не виждаш ли че даже себе си не уважава пише си името с малка буква

     Reply
  1. Да мила не бъркай умни със страхливи Ако се срещнеш с едно дърво на пътя и то ще падне защото по-умният отстъпва

   Reply
  1. Аз нямам пълномощията да давам IP адресите. Пишете на администратора.

   Reply
 99. Авторката,или админ няма ли да вземат някакви мерки,че това тук съвсем премина границите на добрия тон?!Благородната идея на темата се обезсмисли и опорочи тотално!Дайте имейлите,с които са се регистрирали съществата,обиждащи Намейка,Зуки,Клум и Ваня на засегнатите,а те знаят какво да правят от там насетне!

  Reply
  1. Какви мерки да вземем? Много коментари не сме одобрили, защото съдържаха грозни обиди. От всички вас зависи да спрете това чудо. Ние все пак си имаме друга работа и нямаме възможност да четем всички коментари. Спрете да пишете и нещата ще се уталожат. Който има още въпроси, моля, да се обърне към администратора.

   Reply
  2. Да дайте им ги и после като отидат в тях и бой бой бой докато им омекнат капачките 🙂 Шегичка 🙂 Дами вие чува ли ли сте за Закона за защита на личните данни. Там ясно пише какво са лични данни:
   „чл.2. Лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.“
   Надявам се ви е ясно, че разпространяването на ЛД е противозаконно и няма как да ви бъдат дадени IP-ta и така нататъка 🙂 Ако ставаше по този начин районните съдилища щяха да се побъркат от работа 🙂

   Reply
   1. с този си пост доказа за пореден път,че си страхливка,не знам колко си умна,но си страхливка.и то много голяма.излез с истинското си име си кажи болката,не боли,повярвай.

    Reply
    1. Нямам от какво да се крия, но не желая такива жени като вас да ми развяват името наляво надясно. Целта ми е да се видят измамите във Форумите и в частност Продавалника. Причината за това е, че нарастват главоломно и хората мисля, че трябва да знаят за това. Само днес виждам нови 3 или 4 теми за измама в Продавалника. Това какво е?

     Reply
 100. Стела,а ти чувала ли си за Конституцията и за Наказателния кодекс??? Не ми се прави на много компетентна!Щом си знаете правата,да си бяхте научили и задълженията!!! Мислите,че като сте анонимни можете безнаказано да злословите, обиждате, злепоставяте и се подигравате ли?? Не сте познали!!! И не сте анонимни,за ваше сведение 🙂 !

  Reply
  1. О мила не ми скачай с Конституцията и НК-то 🙂 Както казах имате много да четете.
   Ако можете да намерите пост в които да съм излъгала или наклеветила – чудесно. Ако ли не – по добре замълчете 🙂

   Reply
 101. Толква сте незадоволени вси4ките майки в продавалник 4е си клатите п**** само в точ сайт, вземете се замислете – съпрузите ви сигурно въртат по няколко ку**и а вие си трупайте 6ибания виртуален рейтинг ЗЛЕ СТЕ!!!!!!!!!!!!

  Reply
 102. Ванилия, благодаря, че ми отговори!
  Извинявам ти се, че те засегнах, имах грешно впечатление относно статията и взимането на страна, но в случая се убедих, че наистина нямаш “пръст“ в това. Ако можеш, приеми извиненията ми към теб!
  Всичко добро!

  Reply
  1. Аз нямам нищо общо с Продавалника. Идеята за статията дори не беше моя, аз просто я реализирах. Статия като всяка друга – аз пиша поне десетина на ден. Съжалявам, че се получи такова чудо. Не взимам страна, защото никого не познавам и нямам представа кой кой е. Хубава вечер

   Reply
 103. Да, знам, че нямаш общо в Продавалника и ако не се лъжа в бг.мама сме имали досег и там те уважавам..като и тук в последствие.
  Лека и от мен!:)

  Reply
  1. Не, аз не пиша там. Имам собствен форум и пиша единствено в него.;-)

   Reply
   1. Така,като Ви Vaniliya гледам май не си пишете само във вашият форум ами и заемате определени отношения.Което,не мисля,че е никак професионално от ваша страна.Позамислете се!!!А на тези майчета ще им кажа да го раздават по-спокойно не е дошъл краят на света с някакъв си форум!!!Бъдете усмихнати и позитивни!

    Reply
    1. Аз имам лична позиция и не я натрапвам на никого! Къде пиша си е моя работа и не вие сте този, който ще определя кое е професионално и кое не.

     Reply
     1. Ами в отговор на това ще кажа каквато статията и модераторката,такава и аудиторията от посетители посредствена!!!Бъдете жива и здрава!

    2. Морфозо, ХХХ, Аниме – пишеш от едно IP и става смешно! Че и започваш да ме обиждаш, подреди си приоритетите и разбери, че не взимам страна.

     Reply
 104. Е направо се о……………срахте
  Освен помия друго не можахте да напишете. Много интелигентните до там ли ви стига възпитанието?! А тази комплексарка от центъра на Пловдив ……..то било голяма гордост да живееш на пъпа на …. Биете се в гърдите колко сте най – но нищо не струвате. Жалко колко време изгубих да чета коментарите до половината. И нападащите няма какво да ги коментирам – те сами говорят за себе си, но нищо хубаво и там.

  Reply
 105. Vaniliya, и аз те моля за ай-пито на морфоза и аниме. Всички нападки спрямо мен минаха всякакви граници . Моля още веднъж. Всички момичета писали досега си защитават по някакъв начин правата и са били обидини за нещо, затова тук е удобно място всеки да си излее яда тук. Съжалявам ако съм обидила някой,не е било омишлино. Моля пак за ай-пито

  Reply
 106. „Ами в отговор на това ще кажа каквато статията и модераторката,такава и аудиторията от посетители посредствена!!!Бъдете жива и здрава!“
  Момичета, само погледнете! Горките ние – посредствените… Живи да ни оплачеш.

  Reply
 107. Морфозо, ХХХ, Аниме – пишеш от едно IP и става смешно! Че и започваш да ме обиждаш, подреди си приоритетите и разбери, че не взимам страна.

  Reply
  1. Vaniliya бихте ли казали всички поне дали моето ай-пи е същото като на Морфозо,ХХХ, Аниме
   благодаря предварително

   Reply
 108. Честито на най важните и най умните в Продавалник.Вие получихте своите 15 мин. клоунска доживотна слава.Това бяха минутите на най големия ви връх в живота.На друго не сте способни и освен клоунската слава друга няма да получите.ГОРДЕЙТЕ СЕ.

  Reply
  1. а на тебе ти изтриха втория профил в продавалника.сега доволна ли си.2 профила правят единственно лъжците и крадците.

   Reply
 109. Съжалявам те,теб и всички останали които сами си пишете по жалката тема.Няма друг писал във ваша защита.Сега ще видим кого ще накиснете и набедите по запетайките или някои друг препинателен знак.Давайте,запрятайте ръкави и цял ден и цяла нощ ако щете търсете запетайки.Да ви имам жалкия живот…

  Reply
 110. Твоят живот е само виртуалния продавалник,аз живея в реалния живат.Благодаря,но не желая да живея виртуално и да търся запетайки.

  Reply
 111. Един от БГ-Мамма · Edit

  Мили мами от Продавалник, спрете да се плюете така, че ви разнасят вече из всички форуми.Дори и във Форума БГ-Мамма има специална тема за тази статия и всички мами там четат коментарите. Така само отказвате някое мамче,което е решила да се регистрира при вас и да помага.Ето аз няма да дойда никога в сайта.Чета ви и тук и там,във вашата тема по тази статия.Всички се държите отвратително и сто неща да подарите на нуждаещите се,няма да промените плоските си характерчета и елементарните си малки душички.

  Дарявам и подарявам,но никога не бих седнал да пиша по форумите и да се фукам кво съм дал и на кого.Тези работи се уреждат в личната кореспонденция,а не в някви теми да се четкаме колко сме щедри и добри.Жалко че ме баннаха скоро от Маммата,бая пари бях хвърлил по едни неща там.

  Както и да е,нуждаещи се има и другаде.

  Хайде със здраве ви

  А да, исках да разкажа за един разговор, който подслушах скоро в централно пловдивско кафене. Две мами си седнали на коктейлче и си пишат разни работи и си планират кое кога да вземат от едно село, от друго село. Говорят си говорят си, ставаше въпрос за дрехи и някакви магазини втора употреба. Та в развоя на разговора блесна неочакваната истина, че събират дрехите от разни форумки в интернет. Не знам дали магазинчето за секънд хенд е тяхно, но със сигурност искаха да ПРОДАВАТ нещата там. Та правете си сметката.

  Reply
 112. ДИмИТРИНА · Edit

  Никоя от цитираниет потребители никога не сме претендирали какво и как сме помагали!!!Ние сме съвсем нормални жени с добри семейства и деца,никоя от нас не заслужава такава категоризация че е ужасна или проста,защото сме се доказали отдавна във времето какво представляваме всъщност като хора и потребители на сайта!!Може и на някой да сме му неудобни защото винаги сме казвали това което мислим,разкрили сме доста измами и некорктни и сега очевадно някой от тези които сме СМАЧКАЛИ събрал смелост малко и тръгнал да ни обижда под статия която няма нищо общо с нас!!!Е,защо мислите че на някоя от нас ни пука или се вълнува какво и къде се чете като познаваме себе си,НИКОГА НИКОЙ НЕ СМЕ ИЗМАМИЛИ ИЛИ ОЩЕТИЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН-КОЙТО НЕ НИ ХАРЕСВА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НАС И ТОЧКА!!!!Все пак не започнахме цялата тази помия ние нали?????????????

  Reply
 113. стана мармалад вече тука .. ще го напиша и в в темата която пуснах в продавалник .. не мисля , че е радинка .. незнам някакво вътрешно чувство .. 😉 ама нека да се докаже с ип до сега стана ясно , че 3 ника са с еднакво .. а дори незнам как сте стигнали до извода , че е тя …

  Reply
 114. Кокошкарник пълен. Направо ме е срам за вас. Така и не стана ясно, кое е свързващото между статията и последващата война. Било неутрална зона и дай да плюем на воля.

  Reply
 115. Vaniliya бихте ли казали на всички поне дали моето ай-пи е същото като на Морфозо,ХХХ, Аниме
  благодаря предварително

  Reply
 116. Аз съм въпросната Галя, чието име е писано няколко пъти тук и
  също искам да знам, дали моето IP съвпада с IP-то на друг.

  Reply
 117. Всеки средно интелигентен човек знае,че винаги може да се използва прокси сървър,който да промени или скрие IP-то.

  Reply
  1. николинка* · Edit

   Точно и ясно казано!!!
   Навсякъде по всяко време матерял(на 5 мин от нас мога да хвана 15 ай пи адрес и да са регна)
   Тук въпросът на цялата ситуация,е какъв ви е проблрмът с въпросните дето са изредени от Продавалник?

   Reply
 118. Хаха, много сте смешни,опитвайки се да убедите другите,че на вас всъщност изобщо не ви пука и сте над нещата.Вижте само колко време губите в празни приказки и то само защото някаква анонимна ви е обидила.Мъже нямате ли или приятелки,на чието рамо да поплачете??!! Ако взема да се връзвам на всяка краставица,която ме е оплюла някъде,трябваше да съм с фул тайм джоб.Покажете малко достойнство,драги ми госпожи!

  Reply
  1. николинка* · Edit

   Aз още вързана краставица не съм виждала(че да се вържеш).
   Достойнство не се показва в нета,то се доказва!

   Reply
 119. Да,бе,да.Изобщо не сте се вързали.Само дето даже и с адвокат заплашвате момичето,което ви е нарекло „ужасни“.Пак казвам-много сте смешни.

  Reply
 120. ДИмИТРИНА · Edit

  фифи замисли се малко преди да обиждаш коя е комплексарката в случая???Кое не можеш да преглътнеш-някаква тъпачка ми казва че съм селянка,аз и казвам къде живея!!Дано всички селяни живеят като мен тогава!!!Недей се дразни за местожителството ми-спокойно си паси стадото с овцете на село пък някога знаели се можеш и да събереш пари за апратамент като моя))))

  Reply
 121. Elmaz (enel88) · Edit

  Явно не съм единствената, която открито заявява, че голяма част от лелките в продавалник са пълни боклуци, утайки, утрепки 🙂 Не си гледат децата, че и мамят на всичкото отгоре! Крадливи и недоволни! Утре ще ме изтрият от продавалника по желание на една от тях, защото усети, че ще бъде разобличена просто 🙂 Масово майките подкрепят крадливите си действия в този сайт а като се замисля.. че те може и на по 15 годинки да са, да се правят на изстрадали майки,, кой знае 🙂

  Reply
 122. утайката и боклука си ти.само като ти види човек стойките и чупките и ще му стане ясно що за стока си.

  Reply
 123. Elmaz (enel88) кой ти гледа момченцето невръстно в момента?
  И само да ти обясня, че мозъчето ти не го е осмислило, по обясними причини: администраторите налагат БАН, трият обяви и подобни, модераторите модерират форума в Продавалник.

  Reply
 124. момченцето ми не е невръстно,но както разбрах твоето е.поне моите деца не ги крия.
  и ти не си наясно,модератерите в продавалника трият темите.вземи първо се запознай и тогава пиши

  Reply
 125. аууу сори.не погледнах,че хамид ли е неумит ли е не е писала поста.диди сори.но и модераторите могат да трият теми.
  и как има смелостта да ми се прави на светица при положение,че си крие детето….

  Reply

Добавете коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.