Home / Новини / 2 прекрасни българки шашнаха света с красотата си!

2 прекрасни българки шашнаха света с красотата си!

Началото на тази учебна година беше наистина запомнящо се. Снимка на красивата 28-годишна начална учителка Силвия Зубева обиколи мрежата за няколко дни, като много от чуждестранните потребители, които харесаха снимката, биха направили какво ли не, за да се върнат в първи клас и нашенката да ги обучава.

„Бях много лошо момче, трябва ми наказание“, беше един от най-честите коментари в социалните мрежи. На фотоса официално облечената за празника преподавателка води първолаците от 1 „Е“ клас, на който е класна, към сградата на 119-о СОУ „Акад. Михаил Арнаудов“.

Снимката вероятно е направена от родител, който обаче я качил в сайта 9gag.com с коментар, че това е една българска учителка. Уви, нещата излязоха извън контрол и малко по-късно в интернет се появи служебният телефон на Зубева.

Апаратът й направо запуши от обаждания, а тя беше пред нервна криза заради неспирните коментари и неприлични предложения.

Красивата учителка Силвия Зубева

Красивата учителка Силвия Зубева

Факт е обаче, че нейната снимка съвсем затвърди славата на българките, че са едни от най-красивите жени на света.

Мис България 1967

25 000 души пък се преклониха пред красотата на Мис България 1967 Бранимира Антонова. На прочулата се снимка тя е едва на 16 и е толкова красива, че ти секва дъхът, пише в. „Телеграф“. Потребителите в нета дори отбелязват, че прилича на звездата Мила Кунис и е дори по-красива от украинката.

Мис България 1967

Бранимира Антонова – Мис България 1967

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*