Home / Новини / Индийка изгони младоженеца от сватбата, бил неграмотен

Индийка изгони младоженеца от сватбата, бил неграмотен

Индийска булка заряза младоженец, който не може да отговори правилно на въпроса колко е 15 + 6, съобщи Би Би Си, цитиран от в. „Телеграф“.

На поставената от дамата задача той казал „17“ и тя незабавно се отказала от него. Семейството на жениха се

сватба

Не всяка сватба е с щастлив край

опитало да убеди момичето да го вземе обратно, но то категорично отказало да промени своето решение. Полицията от индийския щат Утар Прадеш е посредничила в конфликта между двете семейства, които били принудени да върнат едни на други сватбените подаръци, които си разменили преди церемонията.

Женитбата, като много други в Индия, е била уговорена между родителите на младоженците от село Расулабад, които не са се познавали преди сватбата си. Минути преди бракът да бъде сключен, булката открила, че са я лъгали за образованието на бъдещия й съпруг, който се оказал неграмотен. Миналия месец друга булка от Утар Прадеш се омъжи за един от гостите на собствената си сватба, след като младоженецът получи епилептичен припадък по време на церемонията. Дамата, която не е знаела за заболяването му, хвана един от сватбарите и го направи свой съпруг. Неочакваният избраник не възрази.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*