Home / Хороскоп / Хороскоп за 22.06.11

Хороскоп за 22.06.11

Овен – днес всички трябва да бъдат внимателни с вас, защото сте особено раздразнителни. Реорганизирайте плановете си и бъдете гъвкави.

 

Телец – успешен ден за Телците, съдбата и късметът са на ваша страна. Доверете се на вътрешния си глас, който понякога е най-добрият ви съветник.

 

Близнаци – интересен ден за Близнаците. Срещате се с нови хора, предлагат ви интересно сътрудничество, обмислете го добре.

 

Рак – пътуване по работа, тичане по обекти, изобщо днес ще сте в движение. Очаква ви приятно обаждане с добра новина.

 

Лъв – днес ви липсва точна преценка, затова бъдете внимателни, не взимайте важни решения и не предприемайте промени.

 

Дева – мислите ви са объркани, терзаете се от нещо, което все още не сте формулирали пред себе си. Страхувате се да си зададете важни въпроси, чиито отговори могат и да не ви харесат.

 

Везни – днес сте емоционални, сприхави и раздразнителни. Трудно намирате баланса във взаимоотношенията си с другите. Успокойте малко топката!

 

Скорпион – концентрирайте се върху неотложните си задачи, не се разсейвате с безпочвени  лични терзания. Животът ви се нарежда, както го искате.

 

Стрелец – копнеете за малко спокойствие. Искате да се почувствате свободни и да полентяйствате. Отговорностите, които сте поели, няма да ви позволят да го направите.

 

Козирог – страхотен ден  за вас. Забавлявате се, постигате всичко с лекота, радвате се на клиенти, приходи и заслужени овации.

 

Водолей – не ви е ден и определено сте имали и по-добри. Не се дразнете и не влизайте в безсмислени спорове. Проявете дипломатичност и ще си спестите много нерви.

 

Риби – ден за обучение. Изключително концентрирани и паметливи са Рибите днес. Ако се занимавате с интелектуална работа, реклама или изкуство всичко ще ви се отдава с лекота.
споделяне на връзка

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*