Home / Красота / Изкуствените мигли, все по-често срещана тенденция

Изкуствените мигли, все по-често срещана тенденция

Изкуствените мигли стават все по-популярни в предпочитанията на жените по света не само по време на събития, но и в ежедневието. Те могат да улеснят процеса на разкрасяване по начин, който едва ли сте си представяли преди да ги използвате.

Знаем, че процесът на нанасяне може да ви се стори досаден, но с течение на времето ще тренирате ръката си и всичко ще бъде много по-лесно. На пазара обаче има лесни за нанасяне изкуствени мигли, така че няма нужда да се плашите, ако тепърва започвате.

Нещо повече, ако и преди ви е минавало през ума, че искате да започнете да използвате изкуствени мигли, но не сте имали смелостта, това е знакът, който сте чакали.

Разказваме ви стъпките, през които трябва да преминете, за да получите добри резултати от първия път и ви убеждаваме, че не е толкова трудно, колкото изглежда. Това е процес, през който всички сме преминали в един или друг момент, а сега ни се струва, че това е нещо като торта.

Изкуствени мигли

Не се страхувайте да експериментирате!

Имайте предвид тези стъпки и ще видите колко щастливи ще бъдете, след като ги приложите. Едва ли някога ще се откажете от изкуствените си мигли или ще се връщате към тях отново и отново.

Лесно ръководство за поставяне на изкуствени мигли

След като започнете да прилагате тези стъпки за първи път, ще видите, че всичко е по-лесно, отколкото изглежда, и ще се радвате на новата си, по-красива същност.

1. Изберете мигли, които ви подхождат

Особено ако поставяте изкуствени мигли за първи път, препоръчваме ви да изберете мигли, които не се различават много от вашите собствени – нито по дължина, нито по форма, нито по обем. Правете това постепенно, за да не изглеждат неестествено.

2. Подготовка на очите и миглите

Тази стъпка е от решаващо значение, както и почистването на лицето ви вечер след вечер, за да поддържате добрия им и здрав вид.

Изкуствени мигли - нанасяне

Много жени се харесват повече с изкуствени мигли

Уверете се, че клепачите и миглите са добре почистени и са отстранени всички следи от грим, замърсявания и омазняване. Всяко от тях може да повлияе на залепянето на миглите ви и така те да паднат точно тогава, когато най-влюбено пърхате към света.

3. Нанесете лепилото внимателно

Но не и преди да изпробвате малка част от клепача си, за да се уверите, че нямате алергична реакция към него. След това нанесете малко количество лепило в основата на изкуствените мигли с помощта на тънък апликатор или четка. Количеството не трябва да е голямо, за да сте сигурни, че няма да се изплъзне и да изглежда неприятно.

4. Aplică genele false

Стигнахме до стъпката, от която повечето хора се страхуват, но с всяко следващо приложение ще ставате все по-умели.

Отначало може да ви е необходима помощта на пинсета, за да разположите лентата за изкуствени мигли възможно най-близо до естествените мигли, като започнете от вътрешната страна на очите навън.Уверете се, че позицията на миглите ви е такава, каквато искате, а ако не е, коригирайте я според нуждите си. Изчакайте няколко секунди, за да се уверите, че лепилото е изсъхнало и се насладете на новия си поглед.

5. Завършете грима си

Смесете естествените мигли с изкуствени и малцина ще осъзнаят истинската промяна, която сте направили. Ако искате да сте по-уверени, нанесете малко спирала, така че цветът им да е еднакъв.

Допълнете грима си с останалите продукти, които искате да носите, и се насладете на резултата.

6. Премахване на изкуствени мигли

След като сте се наслаждавали на новия си външен вид в продължение на няколко дни, е време да свалите изкуствените мигли.

Изберете разтвор за разтваряне на лепилото или използвайте почистващ тампон, напоен с топла вода. Нанесете го за няколко секунди върху миглите и след това внимателно ги свалете, като започнете от външния ъгъл навътре.

Насладете се на нов поглед с изкуствени мигли и животът ви ще се промени. Не се страхувайте да опитате нещо ново!

One comment

  1. За съжаление вече все по рядко се срещат изцяло натурални жени. Макар че миглите са най-малкото зло така да се каже.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*