Home / Светски / Вижте Лейди Гага, но преди това вземете един валериан!

Вижте Лейди Гага, но преди това вземете един валериан!

Лейди Гага втрещи всички с новата си визия

Екстравагантната певица, която не спира да се появява в медийното пространство, втрещи всички с новата си визия на корицата на немското списание SPEX. Фотографът Волфганг Тилмънс се е опитал да покаже Лейди Гага в нова светлина, невиждана досега. Умишлено провокативната фотосесия е в пълен контраст с образа, който сме свикнали да виждаме. Много потребители в интернет вече сложиха цветисти етикети на палавата певица и я оприличиха с “лелка”, “шемет”, “по-грозна от чистачката” – по-пикантните ще ви ги спестим. И наистина коментарите имат основания – това просто не е Лейди Гага, а една напълно обикновена жена като всички нас.

Фотосесията се посрещна със смесени чувства от феновете на звездата и постигна напълно обратен ефект. Звездният шик на блондинката се спука като сапунен мехур. Тоалетите за фотосесията определено са й направили лоша услуга. Монашеското изражение на жена, която има проблеми, е в пълен контраст с черния сутиен, който се поддава изпод кожения елек. Фенове коментират, че Гага е направила голяма грешка с появата си в това списание с нов имидж, който свали маската й на скандална жена. Оказа се, че тя би могла да бъде и съседката ви от долния етаж, която сигурно изглежда по-добре или поне по-приветливо.
бутон за сайт

One comment

  1. Абе злоби, а вие какво мислехте? Че е извънземно ли? Разбира се, че е нормална жена, даже леко грозна и всеки , който не го евидял досега, е бил доста късоглед…Аз пък точно нейните екстравагантни дрехи не харесвам, иначе има страхотен глас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*