Home / Споделено / Превърнах се в кълбо от нерви: Мъжът ми се влюби в 26-годишна!

Превърнах се в кълбо от нерви: Мъжът ми се влюби в 26-годишна!

Направо не знам какво да правя

Привет и от мен! Казвам се Красимира и искам да споделя историята си с вас.

Много се надявам да получа някакви съвети, защото ми е объркано и нервно.

През последните месеци с мъжа ми сме като куче и котка. Постоянно се караме и вече нямам нерви за нищо. Избухваме за простотии, нараняваме се, само до бой не сме стигнали…

Всичко тръгна от една негова забежка. Преди около една година в живота му се появи една девойка, която твърдеше, че го обича.

Той също не беше безразличен към нея.

Признавал е, че са излизали няколко пъти на кафе, за да си поговорят. Моят уж й обяснил, че има семейство, че не може да бъде с нея и т.н. Обичайните приказки…

Със Стефан още след като се запознахме си обещахме да не се лъжем. И той, разбира се, веднага ми каза всичко за тази Мария.

В началото твърдеше, че не изпитва нищо към нея, но след това започна да се чуди. Само да вмъкна, че аз съм на 37 години, мъжът ми е на 39, а девойчето на 26.

влюби

Той се влюби в друга

Това негово чудене преобърна спокойния ни живот.

Ако преди бях сигурна в него, сега вече не съм, въпреки че реално погледнато, той не ми е изневерил.

Двамата не са си лягали, по думите му дори не са се целували. Да, но мен ме мъчи фактът, че той ми изневерява в… мислите си. Знам, че звучи откачено!

Имаме едно детенце на 3 годинки и всеки път, когато се караме, ми става ужасно за него.

То слуша всички наши скандали и този факт ме вбесява още повече. А защо се караме? За най-обикновени неща!

Всичко ни дразни. Ако преди време гледахме на нещата от добрата и забавната им страна, днес всеки гледа как да нагруби другия.

Вече не знам дали го обичам и дали искам да бъда с него. Не знам и той какво иска, защото не можем да водим нормален разговор.

И двамата сме се превърнали в кълбо от нерви.

Ако някой от вас е попадал в подобна ситуация, моля да сподели опит.

Нямам идея какво предстои и това ме кара да се чувствам още по-зле.

Направо не знам какво да правя с живота си…

Красимира

Споделете вашата история с нас, ние ще я публикуваме в сайта! Пишете ни на e-mail [email protected]

Снимка: Pixabay.com

4 comments

  1. abe kva e taq devoika kak pozvolqva6 takova unijenie dori ti spodelq varni mu go kaji 4e i teb te svalq po mlad maj da go vidim togava moje bi 6te te oceni i 6te izbegnete skandalite

  2. Раздялата е най-лесното нещо. Но първо трябва да си зададеш няколко важни въпроса. Обичаш ли го(е, няма да е като в началото), уважаваш ли го, какво харесваш у него. Брака не е договор, че чувствата ще бъдат вечни. Според мен се разделете за малко, починете си един от друг. С твоите натяквания постоянно за увлечението му ти само го караш да се отдалечи от теб. Опитай се искрено да му простиш, продължете напред и знай, че всеки ден трябва да се борите за любовта си, тя не е даденост. Покажи му, че му вярваш, пусни го на свобода, и се запитай дали и ти имаш вина за това, че се отдалечавате един от друг. И слушай най-вече сърцето си.

  3. Ако имате възможност, потърсете професионална помощ. Имате нужда от безпристрастен професионалист, който да ви помогне да преодолеете тази криза или ако това не е възможно, да ви помогне да се разделите по възможно най-безболезнения начин. Лично аз от сърце се надявам да успеете да бъдете пак щастливи заедно, но ще трябва да пoработите по въпроса.

    • анонимна

      Изобщо не си хаби нервите, животът е един, много ми се пише и за моята история но ще бъда кратка изживяла сам подобна история простих го но да знаеш няма живот след изневяра вече цели 13 години за едно и също се караме и не го обичам както преди

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*