Маниак заплашвал Галена с убийство

Луд фен искал секс от Галена

Фолкаджийката Галена има ужасяващ момент в живота си. Преди известно време тя станала жертва на тормоз. Неин фен я заплашвал с убийство – пише столичен таблоид.

В началото маниакът бил кротък. Незнайно откъде той намерил телефонния номер на певицата и започнал да й звъни и изпраща кратки съобщения денонощно.

„Имах телефонен терорист, който първоначално беше много влюбен в мен, после искаше да правим секс и накрая желаеше да ме убие. А аз дори не го познавам“, споделя Галенчето.

Пайнерката разкрива още, че тормозът продължил около 4 месеца и тя се чудела какво да направи, за да сложи края на целия кошмар. Но въпреки всичко, тя не се стреснала и не се уплашила за живота си. Чалгарката дори не се обадила в полицията, за да уведоми органите на реда, че получава смъртни заплахи от полудял фен.

„Не толкова заради заплахите, а заради досаждането ми беше неприятно. Денонощно ми звънеше и ми пращаше съобщения“, разказва изпълнителката на „Хайде, откажи ме“.

Но накрая маниакът сам спрял да звъни. Галена тогава си отдъхнала, но и до ден-днешен си спомня за този момент от живота си.

Всъщност тя не е единствената певица, получила заплаха от фен. Много нейни колежки са били заплашвани по същия начин от ненормални почитатели.
бутони за споделяне

loading...

Добавете коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.