Home / Светски / Защо никой не иска апартамента на Венета Райкова?

Защо никой не иска апартамента на Венета Райкова?

Никой нямал желание да купи 3-стайния апартамент на Венета Райкова, който миналата пролет водещата обяви за продан. Макар че немалко агенции за недвижими имоти се нагърбили с нелеката

Венета Райкова иска да живее в къща

Венета Райкова иска да живее в къща

задача да пласират жилището за 143 000 евро, мераклии така и не се появили. Накрая блондинката от Попово вдигнала ръце и се отказала от първоначалното си желание, пише в. „Уикенд“.

Миналата пролет водещата реши да продаде дома си в супер луксозния комплекс „Каса Вива“ в квартал „Изток“ в София. Венета искаше да го замени с къща или апартамент в „Драгалевци“.

Въпреки че жилището с площ 94 кв.м е на втория етаж на сграда, построена през 2008 г., а комплексът разполага с басейн, вътрешна сауна, йога и медицински център, интересът към него бил нулев.

Резиденцията е под постоянно видеонаблюдение, а на входа й има бариера с охранител, който допуска само собствениците или предварително заявени от тях гости.

Имотите в района се продавали на средна цена от 1200 лв. кв.м и високата цена, която искала Венета, отблъсквала евентуалните купувачи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*