Home / Светски / Ваня Цветкова коренно променила живота си

Ваня Цветкова коренно променила живота си

Откакто свършиха снимките на „Седем часа разлика“, Ваня Цветкова прекарва по-голяма част от времето си зад граница. Актрисата живее в Лас Вегас, където със сина й Павел имат просторна къща със зелен двор. Жилището било купено отдавна, но сега наследникът на звездата се грижел да е в изправност и да е перфектно поддържано. Било реновирано и снабдено с всякакви екстри, които някой може да поиска. Къщата ежегодно поглъщала големи суми пари за поддръжката си, понеже била стара, но Ваня вече нямала никакви ангажименти към тях. Синът й пък имал много престижна работа и солидна заплата, с която посрещал всякакви нововъведения, които се налагали по имота.

„Пожелавам на всяка майка такива добри и благодарни деца. Той е толкова внимателен, че престоят ми при него много ми се услажда. Внимавам да не влизам в неговата територия и да не досаждам. Никакви майчински съвети не му давам. Е, понякога дудна“, смее се актрисата.

Цветкова прекарвала при детето си поне по 8-9 месеца в годината, а откакто нямала и никакви задачи в София, изобщо не намирала причина да е далеч от него, пише в. „Уикенд“.

Синът й пък от своя страна я приемал за добре дошла. И без друго той бил по цял ден пред компютъра с работата си на програмист. Всяка среща с живо същество му била необходима. А и Ваня не се

Ваня Цветкова се чувства добре в Америка

Ваня Цветкова се чувства добре в Америка

опитвала по никакъв начин да му повлиява на решенията. Сама знаела, че както тя сама навремето не вземала съветите на родителите си, така и синът й нямало да я чуе. В семейния си рай в Лас Вегас обаче се чувствала идеално и дори на хиляди километри от родината откривала баланса.

„Изглежда, съм много различна от приятелки и колежки, които страдат за миналото. Не изпитвам носталгия. Не се насълзявам от миналото и гледам само напред и в днешния ден“, философства актрисата.

На тази вълна била, откакто свършила работните си ангажименти в София. Почивката й била повече от ползотворна и дори я направила леко ленива. Ваня не се виждала отново да снима в продължение на часове няколко сцени и да става при първи петли, за да е на терен.

„В Америка си гледах двора, бодвах си цветя. Имах време да завъртя някоя манджа. Чувството да нямаш спешни задачи е прекрасно. Безотговорността ти дава време да мислиш да живееш философски. В забързан делник нямам време за такива дълбоки моменти. Имах време да се вгледам в себе си. Мислих си за съществуването си. За разделите, събиранията. Не открих никакви отговори“, разказва за преживяванията си актрисата.

Това усещане навярно станало причина да се насочи към идеята да спре завинаги с киното и телевизията. Единствените й интереси били да се занимава с йога и да се вглежда надълбоко в себе си. Затова Ваня редовно посещавала занимания в местна школа, където бил и любимият и учител. С негова помощ не само поддържала жизнеността на тялото и неговата еластичност, но и релаксирала и се учила да медитира. Чудесната й фигура на тези години била само като бонус към всички духовни ползи.

„В момента сякаш изпитвам някаква празнота. Не зная какво искам да правя. Чувствам се в застой“, обяснява момента, в който е изпаднала Ваня.

Цветкова обаче била убедена, че както всяко нещо и на този етап ще му се види краят. Затова и още не била напълно категорична, че никога повече няма да я видим на екран. Неотдавна обаче отклонила уж примамливо предложение. Тя също получила покана да участва в сериала „Връзки“, но я отклонила.

„Просто не ми допадна тази история. Нямах място в нея. Сериалът се е получил наистина добре, поздравявам екипа, но аз не бих стояла добре в която и да било роля там“, каза Ваня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*