Home / Светски / Адел се завърна с гръм и трясък! (ВИДЕО)

Адел се завърна с гръм и трясък! (ВИДЕО)

Адел се завърна след цели 3 години тишина и нейното „Здравей“ разтърси целия свят и най-вече YouTube и всички социални мрежи.

Носителката на цели 8 награди „Грами“ успя да бие рекорда на колежката си Тейлър Суифт, като за

Адел

Певицата Адел в новия си клип

първите 24 часа клипът й в YouTube беше гледан цели 27,7 милиона пъти. За седмица тя почти закова 150 милиона гледания и няма изгледи числото да спре да расте в следващия поне месец. За да разбие всички рекорди, Адел ще трябва да се пребори още веднъж с Тейлър Суифт, която държи първото място по гледания с 1,2 милиарда за песента си Blank Space.

Hello е част от новия албум на Адел – „25“, който се очаква да бъде пуснат на пазара на 20 ноември. В първото си интервю от три години певицата разкрива, че ако предишният й албум е бил за раздялата, то този ще е албумът на одобряването. Сингълът чупи рекордите и по сваляне и купуване – за три дни са купени 165 000 копия само в Англия. Свалянията за 48 часа в САЩ са 450 000. „Какво експлозивно завръщане само!“, възкликва директорът на официалните класации в Англия Мартин Талбът. „Да се завърнеш, след като си имал невероятно успешен последен албум и сингъл, е огромно предизвикателство, с което обаче тя се справи феноменално“, допълва той.

Според изчисленията на класациите Адел спокойно ще помете и фурора от тази година по продажби – Love me like you do на Ели Голдинг.

Подобно завръщане не може да бъде подминато и от феновете, както и от останалите хора в бранша. Така през последната седмица Twitter, Facebook и Instagram бяха залети от ахкания, въздишки и, разбира се, солидна доза подигравки. „Адел, разменям 2 билета за мой концерт за 2 билета за твой“, възкликна Бритни Спиърс в Twitter няколко часа след пускането на Hello в мрежата. „Добре дошла, Адел! Полазиха ме тръпки!“, категорична беше бившата изгора на Григор Димитров – тенисистката Мария Шарапова. Изпълнителката Кейти Пери пък пусна снимка на мокра възглавница с текст „Изслушах песента на Адел веднъж“.

Доста си е поплакала и друга певица – Кайли Миноуг, която коментира завръщането на Адел с простичкото „Алелуя!“. „Заслужаваше си чакането“, „Прекрасна си“, „Ти си гласът на века“, са само част от суперлативите по адрес на Адел, като към тях се присъединиха и талантливият Роби Уилямс и симпатягите от One Republic.

Най-голямата шега от клипа са телефоните, по които Адел разговаря постоянно, пише „Телеграф“. Първа стъпка към подигравката прави един от идолите на Адел – Лайнъл Ричи. Една от най-известните песни на изпълнителя също се казва Hello. В клипа й той също говори по бежов телефон с шайба. Така се ражда и неговият пост в Instagram с колаж на него и Адел, които са долепили слушалката до ухото си и се опитват да се свържат с любовта на живота си. Текстът към поста пък е „Здравей, Адел… Мен ли търсиш?“.

Следват над 100 000 публикации, свързани с Адел и Лайнъл. Един от феновете дори прави кратко клипче, в което Лайнъл Ричи й звъни, а тя му затваря. „Със сигурност трябва да направим нещо заедно, аз и Лайнъл“, категорично заявява Адел в интервю пред Би Би Си, като тя самата също се забавлява с шегите и препратките между двете песни.

„С този албум, с тази песен аз се сдобрявам със себе си. Поправям изгубеното време, всичко, което съм направила, и всичко, което не съм. Не обръщам внимание на миналото и не събирам трохите на миналото, както го правех преди. Каквото е направено, е направено и е приключило“, обяснява в откровение Адел. „Навършването на 25-ата ми година беше повратен момент в живота ми, едно добро шамаросване в средата на 20-те.

Докато се люшках между младежкото в мен и възрастния, реших да стана тази, която искам, без да си мъкна през цялото време раздрънкания ван със старите ми боклуци“, допълва певицата. Тъй като това е едно от най-чаканите завръщания, Адел се извинява на феновете си с простичкото обяснение „Животът се случи“, визирайки раждането на първородния й син. „Доста е отрезвяващо, когато едно малко същество тропа с крак и отказва да прави това, което го молиш“, разказва 27-годишната Адел за майчинството и е категорична, че малчуганът я побърква, но това я прави много щастлива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*