Home / Светски / Кой забрани сватбата на Благо Колизеума?

Кой забрани сватбата на Благо Колизеума?

Появи се нов проблем пред кандидат-жениха Благой Георгиев. Футболистът няма да се ожени за Есмер Омерова през септември, като вече е ясна и истинската причина за това. Тя се казва Ринат Билялетдинов. Точно треньорът на „Рубин“ (Казан) се оказва човекът, който е осуетил сватбените блянове на драскача на Колизеума, пише в. „Уикенд“.

Според най-първоначалните планове на двойката, сватбата трябваше да се състои на родното Черноморие през септември. След грандиозния му гаф в Рим, при който бе задържан от карабинерите заради посегателство срещу местната забележителност – Колизеума, той рязко сменил курса.

От срам, че върне ли се в България, интересът на медиите ще бъде фокусиран предимно около позорното му деяние на Ботуша и сватбата му ще остане на заден план, Благой пресметнал, че май е по-добре да се бракува в Москва. С Омерова дори определили и дата – 4 септември, петък. И този план обаче е претърпял пълен крах и е на 100% сигурно, че и след тази дата бившият Джизъс и настоящ Колизуем ще продължи да си бъде ергенче.

Преди няколко дни плейбоят бил неприятно сюрпризиран от своя наставник Ринат Билялетдинов. Треньорът е решил да доведе „Рубин“ на тренировъчен лагер в България. Абсолютно сигурно е, че тимът от Казан пристига в Созопол на 2 септември и ще остане на морето най-малко седмица. В офиса на футболния клуб „Созопол“ преди няколко дни е пристигнал факс, в който управата на „Рубин“ моли за съдействие за организация на престоя на отбора у нас, пише още „Уикенд“. Татарите са изпратили и подробен списък с имената на всички длъжностни лица и футболистите, които ще тренират на кокетното местно бижу „Арена Созопол“, открито тази пролет. В списъка фигурира и Благой Георгиев.

Заради контузията си – частично мускулно разкъсване, която получи в началото на юли, халфът не тренира пълноценно и съответно изостава от останалите. Лечението му вече е поприключило и преди няколко дни любовчията се е завърнал в Казан, за да се включи в тренировките.

Благо с годеницата си Есмер

Благо с годеницата си Есмер

За да възвърне възможно най-скоро формата си, Ринат Билялетдинов е издал забрана Колизеума да не се отцепва от колектива.

Специалистът бил на мнение, че бракът и Есмер могат да почакат. А и задължителното му присъствие на лагера в Созопол ще го предпази от нови подобни срамни за световната история постижения. След уронването на престижа на „Рубин“, които европейската преса не пожали за това, че в него ритат хулигани и рушители на древни паметници на културата, Билялетдинов и директорът на „Рубин“ Айрат Гараев са решили да затегнат дисциплината на Благо Колизеума. „С Георгиев ще имаме сериозен разговор!“, закани се Гараев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*