Home / Светски / Ивайла Бакалова се уреди с тузарски имот

Ивайла Бакалова се уреди с тузарски имот

Ивайла Бакалова, която вече напълно се възстанови след зловещото счупване на крака в края на риалити формата „Къртицата“, ползва кокетна виличка с двор и басейн в съседство с имението на хотелиерския клан Арабаджиеви, разкрива в. „Уикенд“.

Ивайла Бакалова с тузарско жилище

Ивайла Бакалова с тузарско жилище

От години миската е изключително близка с Маринела Арабаджиева и всяко лято двете дами задължително прекарват няколко седмици заедно в Сен Тропе. Именно маститата хотелиерка съдействала на Ивайла при издирването на вила, която да е хем немного голяма, хем да е на добра цена.

В обкръжението на бившата муза на Илия Павлов обаче предполагат, че тя не е едноличен собственик на къщата, тъй като трудно може да си позволи от собствения си джоб да извади най-малко 1,5 милиона евро, от колкото започват най-евтините имоти в Сен Тропе.

По-възможно е вилата да е притежание на Румен Гайтански – Вълка – бащата на дъщеря й Рая. Той обаче не е присъствал на снобарското парти на Ивайла за рождения й ден. На него най-елитната персона била топ модел Олесия Малинская. За разлика от нашата Бакалова, дългокраката брюнетка, която е руският еквивалент на Николета Лозанова, не притежава дом в Сен Тропе и се е настанила на аванта в къщата на Арабаджиеви.

По подобие на плеймейтката от село Караджово, нафуканата манекенка бълва ежедневно из социалните мрежи селфита с лимузините и джиповете на българските си приятели милионери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*