Home / Светски / Маниак заплашвал Галена с убийство

Маниак заплашвал Галена с убийство

Луд фен искал секс от Галена

Фолкаджийката Галена има ужасяващ момент в живота си. Преди известно време тя станала жертва на тормоз. Неин фен я заплашвал с убийство – пише столичен таблоид.

В началото маниакът бил кротък. Незнайно откъде той намерил телефонния номер на певицата и започнал да й звъни и изпраща кратки съобщения денонощно.

„Имах телефонен терорист, който първоначално беше много влюбен в мен, после искаше да правим секс и накрая желаеше да ме убие. А аз дори не го познавам“, споделя Галенчето.

Пайнерката разкрива още, че тормозът продължил около 4 месеца и тя се чудела какво да направи, за да сложи края на целия кошмар. Но въпреки всичко, тя не се стреснала и не се уплашила за живота си. Чалгарката дори не се обадила в полицията, за да уведоми органите на реда, че получава смъртни заплахи от полудял фен.

„Не толкова заради заплахите, а заради досаждането ми беше неприятно. Денонощно ми звънеше и ми пращаше съобщения“, разказва изпълнителката на „Хайде, откажи ме“.

Но накрая маниакът сам спрял да звъни. Галена тогава си отдъхнала, но и до ден-днешен си спомня за този момент от живота си.

Всъщност тя не е единствената певица, получила заплаха от фен. Много нейни колежки са били заплашвани по същия начин от ненормални почитатели.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*