Home / Светски / Гала: Стефан ми подари Рая!

Гала: Стефан ми подари Рая!

„Бях в рая! Била съм къде ли не, обиколила съм половината свят, но толкова добре никога не съм си прекарвала”, споделя водещата на предаването „На кафе” Гала пред в. „Уикенд“. Тя се завърна преди броени дни от Малдивите, но все още е под влиянието на красотите, които е видяла там. Макар че

Гала на Малдивите

Гала на Малдивите

улучиха дъждовния период, блондинката и близките й почти всеки ден били на плажа. Хранели се изцяло с морска дарове и плодове.

Ваканцията е подарък от любимия мъж на Гала Стефан. Противно на слуховете, че тя издържа семейството, бизнесменът взел инициативата в свои ръце и подарил на водещата жадуваната ваканция. Резервацията била направена още в началото на годината. Стефан държал да вземат и порасналата щерка на Гала – Мари, на романтичното пътешествие.

Плевенчанката няма представа колко струва пътешествието, но според запознати то е излязло поне 10 000 евро. Малдивите се славят като една от най-скъпите дестинации. Компанията била настанена в разкошна вила на брега на Индийския океан.

„Някои приятели ме предупредиха, че ще ми е адски скучно, и ме посъветваха да се заредя с книги. Скучно ли? Нищо подобно – даже за минута не съм скучала”, смее се Гала.

Докато тя си почиваше, по Нова се излъчваха повторения на стари нейни предавания. В момента Гала и екипът й са в отпуска. Предаването се завръща в ефира чак на 31 август.

Преди да отиде на работа, на водещата й предстои още едно пътешествие, този път само с любимия Стефан. Тя обаче пази в тайна къде ще заминат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*