Home / Светски / Анелия: Омръзна ми да съм миличка и добра!

Анелия: Омръзна ми да съм миличка и добра!

Дали да не стане майка за втори път с помощта на донор, се чуди Анелия. Фолк дивата удря на камък в опитите си да открие мъж, с когото да създаде още едно дете, и е започнала да се замисля за алтернативните варианти за майчинство, информират от орбитата на звездата.

Сред развода си с Коко Динев Анелия се лута от връзка на връзка, но все с по-млади партньори, които животът още ги дърпа за ушите, и темата за деца и семейство не е в дневния им ред, пише в. „Уикенд“. Най-дълго продължилият съюз на фолк дивата, около година, бе с новоизлюпения депутат в строя на „България без цензура“ Мартин Иванов – Данона. Последният й известен любовник, милионерът Калоян Арсенов, също не се оказа читав за сериозно обвързване.

Звездата на „Пайнер“ обаче не крие, че вина да не съумява да задържи мъжете си за по-дълго време има и самата тя.

„Моите приятелки ме упрекват, че съм прекалено груба и директна. Но ми омръзна цял живот да съм миличка и добра. Затова обърнах палачинката. А и вече не мога да си губя времето с безперспективни връзки. Аз толкова много работя, че aneliqнямам време за такива отношения“, оправда липсата на сериозен партньор до себе си Анелия.

Това обаче не я отказва от идеята да стане майка. Пред много близки приятелки певицата намекнала, че може да се сдобие с наследник и без да има мъж до себе си – от донор на сперма. От известно време Анелия проучвала възможностите за изкуствено оплождане и била готова да зачене по този начин, за да си спести всякакви главоболия от „безперспективните връзки“.

Във фризьорския салон в „Лозенец“, който звездата редовно посещава, една от най-обсъжданите теми напоследък била майчинството на известна стилистка, заченала и родила чрез инсеминация. Анелия се впечатлила от този метод и вече е изчела доста материали по темата в интернет.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*