Home / Светски / Нова турска сага по бТВ разплаква зрителите (ВИДЕО)

Нова турска сага по бТВ разплаква зрителите (ВИДЕО)

Нов турски сериал тръгва по бТВ на 5-и ноември. Сагата „Милост“ ще се излъчва през делничните дни веднага след вечерните новини. Поредицата е по романа на Ханде Айтайлъ – „Неверни кафяви очи“. В главната роля ще е актрисата Йюзгю Намал.

Йозгю е родена в Истанбул в семейството на бизнесмен и държавна служителка. От дете е запалена по изкуството и като ученичка посещава актьорски кръжоци. След гимназията постъпва в театралния факултет на Консерваторията и започва редовно да играе на хонорар в постановки.

Филмовия си дебют Йозгю прави през 2002-ра и веднага след това е отличена с наградата за най-перспективна киноактриса на фестивал в Анкара. Следва участие в хитовата поредица „Долината на вълците“, а по-късно и изява в още един изключително успешен сериал – „Господарката на чифлика“.

milostРолята в „Милост“ била издействана на Йозгю от агента й. Един ден той й се обадил и казал: „Прочети романа „Неверни кафяви очи“, имам нещо предвид“.

„Историята ме развълнува силно. Оттогава до днес съм изчела всички творби на Ханде Алтайлъ. Тя пише великолепно, всичките й книги са въздействащи. Колкото до ролята ми на Нарин, определям я като сбъднат сън. Благодарение на нея успях да покажа на зрителите, че може да се намери изход от всяка трудна ситуация“, споделя чаровната актриса в едно от интервютата си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*