Home / Светски / Новият на Нина Добрев е най-добрият приятел на бившия й

Новият на Нина Добрев е най-добрият приятел на бившия й

Нина лети на крилете на любовта с Майкъл Тревино

Запознати издават, че Нина Добрев отново е заета жена. Родната красавица отскоро имала връзка не с кой да е, а пак с колега от сериала „Дневниците на вампира“. Нина споделяла леглото си с актьора Майкъл Тревино, който е сред най-добрите приятели на бившия й Иън Сомърхолдър.

Отношенията на Нина и Майкъл започнали като чиста заигравка, пише „Блясък“. В началото двамата се

Нина Добрев с Майкъл Тревино

Нина Добрев с Майкъл Тревино

виждали само за интимни игрички. Причината – актрисата с български корени искала да накара бившия си Иън да откачи от ревност. Запознати обаче разкриват, че впоследствие между Нина и Майкъл пламнала искрата на любовта и двамата решили да си дадат шанс с по-сериозни отношения. Колегите до такава степен се очаровали един от друг, че през последните месеци били направо като залепени и не спирали да показват колко са влюбени.

Междувременно Иън Сомърхолдър направо не можел да повярва на очите си какво се случва, тъй като той и Майкъл Тревино открай време са добри приятели. Бившият на Нина не подозирал, че колегата му може да му изиграе такъв

Нина Добрев с бившия си Иън

Нина Добрев с бившия си Иън

подъл номер и да му вземе любимата. Източници издават, че Иън бил толкова разочарован, защото преди време споделил на Майкъл, че все още изпитва силни чувства към Нина и ще направи всичко възможно да си я върне. Това обаче не попречило на Тревино да се заиграе с родната красавица и да развали дружбата си с Иън, който вече категорично отказвал да комуникира и с двамата.

Неслучайно Иън Сомърхолдър е толкова щастлив, че идва краят на сериала „Дневниците на вампира“. Актьорът не можел да работи в тази драматична среда, както и да гледа колко влюбени са Нина и Майкъл, и дори бил готов да напусне още преди да свършат снимките на всички епизоди.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.