Home / Светски / Вихра дразни бившия си със снимки във Фейсбук

Вихра дразни бившия си със снимки във Фейсбук

Вихра има нов човек до себе си

Разкритието за сватбата на продуцента Иван Христов с водещата Ирина Тенчева в Барселона е хвърлило в потрес неговата предишна съпруга Вихра Петрова. Бившата водеща в „Станция Нова“ и „Споделено с…“, очевидно не е на себе си, след като бившият й съпруг се похвали, че е младоженец, пише в. „Уикенд“.

За да го подразни, Вихра публикува в личния си профил във Фейсбук как се натиска като ученичка в подлеза на Софийския университет с новото си гадже. По ирония на съдбата половинката на бившата „отчаяна съпруга“ отново се казва Иван.

„Иване, пожелавам ти да бъдеш мн. здрав, все пак си здравословен. Да постигнеш и всички онези успехи, за които си говорим, и да обиколиш целия свят, ако може с мен“, отправи пославие навръх Ивановден Вихра към любимия си Иван.

Въпреки че през 2012 г. Вихра се разведе с Иван след бурни съдебни и извънсъдебни битки, явно трудно преживява щастието му с друга жена. Както е известно, Иван изостави майката на невръстната си дъщеря Ава заради нейната колежка Ирина. Любовта на прелюбодейците доведе до разпада на семействата им, а няколко месеца след това двамата заживяха под един покрив с двете деца на Сарачинова.

Вихра Иван

Вихра Петрова с новата си половинка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*