Home / Любопитно / Кои цветове ще носят късмет и любов през 2015 година?

Кои цветове ще носят късмет и любов през 2015 година?

Фигурки на кози или овци, слънца и осмолъчни звезди ще ни носят късмет през 2015 г. За благополучие и щастие астролозите съветват у дома да сложим рогати животинки, направени от дърво, метал, кристали или минерали.

От камъните пък можем да носим диаманти, рубини, кехлибар, опали, перли. Според китайския календар 2015 е Годината на Овцата или Козата. Тя е 8-ото число в китайския календар и се смята, че носи мир, успех и просперитет. Фигурки на рогатите вече има в изобилие в нета. Можете да избирате според вкуса и джоба си. Обикновените дървени кози или овци са по десетина лева, плюшена играчка или възглавничка ще намерите за най-много двадесетина.

Има и по-луксозни варианти – статуетки от полускъпоценни камъни и минерали за 60-70 лв. или златни монети с изображение на козел за стотина лева. Ако решите, в интернет е пълно и с креативни предложения как сами да изработите своята късметлийска овца. От картон, дърво и хартия можете да си направите своето животно талисман и да посрещнете новата година подобаващо. През първата половина от годината късмет ще ни носят още фигурки на слънцето, защото планетата на късмета Юпитер ще е в Лъв, обяснява астроложката Оксана Хорват.

Подходящите камъни са диамант и рубин, които ще привлекат към нас хубава енергия. Ако ги носим като бижута, ще ни носят здраве, а ако ги поставим на работното място – ще ни гарантират успешни бизнес дела. Пари през новата година

Дървена овца

Прекрасна овца, изработена от Гинка Славова от Елхово

пък ще привлича цитринът. До август е добре да носим дрехи в оранжево, жълто, червено и златисто, съветва Хорват. След втората половина на годината, когато през август Юпитер влезе в Дева, е добре да се снабдим с кехлибар и карнеол, които ще са късметлийски за този период. Тоалетите пък трябва да избираме сред земните цветове – кафяво, бежово, убито зелено, охра, обяснява Хорват пред в. „Телеграф“.

Звезди с осем лъча ще вещаят късмет и сила през годината, казва нумероложката Ели Маринова. Според нея през 2015 г. трябва да заложим на розово и черно. Дрехи в такива нюанси трябва да избягват само хора, които са с лична година 8, обяснява тя. Хубави за носене още са и земните нюанси. През януари можем смело да се обличаме в бяло, сиво, черно, златисто. А подходящият камък е опал, златото също е идеално за този месец. През февруари можем да се киприм с червен гранат и карнеол, съветва Ели Маринова. През март е времето за опала, перлите, а цветът е оранж. В жълто, шарено и пъстро трябва да се обличаме през април, подходящите камъни са топаз, цитрин, тигрово око, жълт берил. През май да се гласим в зелено, а късмет ще ни носят изумруд и ахат. Според Маринова юни месец е на светлосиньото, на тюркоаза и синия берил, сапфира. Юли ще мине в нюанса на индигово синьото, а идеалните камъни са сапфир, перли и седеф. През август е времето за виолетовото, аметиста и аквамарина. Септември да носим земни цветове, да сложим като бижута розов диамант, кварц и цирконий, обяснява Маринова. Бяло, черно и сиво да подберем през октомври, бяло злато и платина са също подходящи като украшения. През ноември тоалетите ни трябва да са в гамата на светлосиньото, носи се червен гранат и карнеол.

През последния месец от годината подходящият цвят е електривосиньото, а камъните са опал,перли, лунен камък.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*