Home / Светски / Веселин Маринов: Раздялата ми с Цветанка беше болезнена!

Веселин Маринов: Раздялата ми с Цветанка беше болезнена!

– „Не съжалявам за нищо“, категоричен е изпълнителят

 

Веселин Маринов с бившата си съпруга Цветанка

Певецът на любовта Веселин Маринов признава, че раздялата с последната му жена Цветанка е била твърде болезнена за него. Изпълнителят бил разочарован и предаден. „Смятам, че времето лекува, преживял съм го. Боляло ме е повече обаче от мъжки предателства на приятели. Имал съм 2-3 такива и те се преживяват по-тежко“, споделя в интервю за „България днес“ той.

Веселин Маринов е на мнение, че любовта не може да я поръчаме, но тя винаги рано или късно идва. „Тя е онова чувство, което преобръща целия ни живот и му дава смисъл“, коментира певецът.

50-годишният изпълнител на „За теб, Българийо“ твърди, че е щастлив човек, защото има за професия хобито си. Още от дете той мечтаел да пее. „Ако живеех в развита западна страна, щях да съм богат, но по същия начин щях пак да работя, защото за мен музиката е най-важното и най-нужно нещо. Всъщност най-вероятно нямаше да съм много богат, защото по същия начин щях да инвестирам в техника, апаратура и в професионалното си усъвършенстване“, споделя той.

Маринов е категоричен, че не съжалява за нищо. Радостен е, че работи това, което иска и че има прекрасна дъщеря, която е смисълът на живота му. „Тя е на 24 години, завършва Право и работи в кантора. Вече е самостоятелна дама, има своя път, своя приятел, с когото се чувства щастлива. Тя е моят лъч и много ми харесва начинът, по който разсъждава. Когато чуя мислите й, разбирам откъде идва моето спокойствие за нея и нейното бъдеще.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*