Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 12 април

Дневният хороскоп на Серафима за 12 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Колкото сте по-активни през днешния ден, толкова по-добре за вас, Овни. Днес печелят смелите и онези от вас, които имат ясни цели и план за реализирането им. Пасивните губят пари и позиции. Увеличете физическото натоварване. В любовта не бъдете агресивни.

Телец

Силен ден за представителите на зодия Телец. Ще търсите и намерите нови начини за печалба. Каквото и да предприемете днес, ще се увенчае с успех. Новите резултати ще ви донесат щастие, удовлетворение и вдъхновение за нови начинания. Имате подкрепата на близки и колеги.

Близнаци

Активен ден, в който не трябва да губите време, Близнаци. Действайте смело на всички фронтове и се възползвайте от шансовете, които ви се дават. Важните делови срещи не бива да се отлагат. Приятно обаждане. Сюрпризирайте половинката си с нещо романтично.

Рак

Звездите ви обещават силен ден, Раци. Катерите се уверено по стълбицата на успеха и скоро ще се похвалите с нови материални придобивки и по-добри финансови постижения. Не бъдете пасивни и не се колебайте излишно. Спортувайте повече, за да се освободите от стреса. Отдайте се изцяло на любовта и не се тормозете с черни мисли.

Лъв

Днес ще печелите от съвместни проекти, Лъвове. Ще се натоварите максимално на работното си място, но резултатите ще бъдат удовлетворяващи. Животът ще ви сблъска с най-безмилостните ви конкуренти, атакувайте смело. На любовния фронт докажете колко важен е човекът до вас чрез мил жест.

Поискай любовен хороскоп за теб и твоя любим от Серафима на e-mail: [email protected]

Дева

Стига сте чакали, Деви. Време е да действате и да поемете по пътя, който винаги сте искали. Стремете се да подобрите материалното си състояние, но в никакъв случай не давайте на някой друг да свърши работата ви. Не отлагайте важните ангажименти за следващите дни.

Везни

С ултимативни искания доникъде няма да стигнете, Везни. Не се колебайте, а направете това, което зависи от вас във всяко едно отношение. Днес печелят онези от вас, които здраво са стъпили на земята. Гонете си интересите и не отлагайте срещи с хора, които могат да ви помогнат в работата.

Скорпион

Доста напрегнат ден за представителите на зодия Скорпион. Днес ще ви се наложи да водите войни както на работното си място, така и у дома. Бъдете малко по-дистанцирани и не атакувайте околните без да се съобразявате с последствията. Пазете се от излишни харчове. Към половинката си бъдете по-внимателни.

ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СИ ГО ВЪРНЕШ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Стрелец

Днес някой ще отмъкне това, което е ваше, Стрелци. На крачка сте от големите успехи, но нещо ви притеснява и спира. Голяма е вероятността да се почувствате ограбени и излъгани. Ценете труда си и бъдете по-строги към онези, които ви нападат. Към любимия си бъдете по-разбрани.

Козирог

Щастлив ден за вас, Козирози. Ще се похвалите с напредък в някои аспекти и ще подпишете договори, които в бъдещ план ще ви донесат добри приходи. Разрешете с твърда ръка проблемите, които не търпят отлагане. В любовта ще изживеете разочарование. Не взимайте крайни решения под влиянието на емоциите.

Водолей

Ден, в който ще се натоварите прекалено много, Водолеи. Някои от вас ще работят без пари, а на други трудът им няма да бъде оценен подобаващо. Малки, но дразнещи проблеми с роднини и близки. Намерете начин да се самосъхраните и да бъдете над нещата. В следващите дни всичко в живота ви ще се подреди.

ИСКАШ ДА ЗНАЕШ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЕ ВРЪЗКАТА ТИ? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ АСТРОЛОЖКАТА СЕРАФИМА ЗА ТЕБ И ЗА ТВОЯТА ПОЛОВИНКА!

Риби

Звездите ви обещават късмет, пари и нови материални придобивки, Риби. Освободете се от негативната енергия и не си давайте много зор на работното място. Увеличете спорта и не консумирайте тежки храни. Нищо важно не трябва да се отлага за следващите дни. В любовта бъдете по-откровени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*