Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 11 април

Дневният хороскоп на Серафима за 11 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес се доверете на инстинктите си, Овни. Не стойте на място, на което не се чувствате добре. Шестото ви чувство ще ви води там, където трябва. Избягвайте конфликтите. Не спирайте да трупате опит и знания. Навлизате в период, в който предимно ще печелите.

Телец

Луната днес навлиза в знака на Телец. Това ще ви донесе нови материални придобивки и финансова независимост. Очаквайте подаръци от Съдбата. Стойте далеч от хората, които ви карат да се чувствате маловажни. Подложете на малък тест половинката си.

Близнаци

Днес не се съобразявайте с мнението на другите, Близнаци. Доверете се единствено на вътрешния си усет за нещата. Срещите с интересни хора ще ви вдъхновят. Подходящ ден за стартиране на нови проекти. Днес се подгответе за утрешния ден, когато ви предстои голям скок в професионален план.

Рак

С нарастването на Луната апетитът ви расте, Раци. Денят не е подходящ за спазване на диета. Интуицията ви е силна и ще ви води по правилния път към целите, които сте си поставили. Добре е да отложите важните си срещи за утре.

Лъв

Днес не се доверявайте на чужди хора, Лъвове. Подлагайте всичко на проверка и не правете компромиси. Има опасност да загубите пари и предимства заради необмислени решения. В любовта очаквайте приятна изненада.

Дева

Има светлинка в края на тунела, Деви. Тя ще ви ориентира в правилната посока. Ще се радвате на спокойствие и хармония. Време е да покажете талантите си. Договарянията за пари и работа оставете за утре. Красива, но

Поискай любовен хороскоп за теб и твоя любим от Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

трудна любов топли сърцето ви.

Везни

Днес се поглезете, Везни. Не се съобразявайте с чуждите условия, а направете това, което най-много обичате. Избягвайте конфликтните ситуации и компанията на хора, които ви нервират. В любовта дайте всичко от себе си.

Скорпион

Луната, Скорпиони, ви гледа в опозиция от Телец. Очертават се финансови неуредици. Неподходящ ден за теглене на кредит. Не давайте пари на заем. Добре е да послушате вътрешния си глас. Погрижете се за здравето си и не яжте тежки храни.

ИСКАШ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ТЕБ И ТВОЯ ЛЮБИМ? ПИШИ НА СЕРАФИМА НА e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

Стрелец

Днес послушайте сърцето си, Стрелци. Предстои ви да вземете няколко важни решения. Не стойте на кръстопът, а без страх поемете по пътя, който искате. Прекрасен ден за пътуване и планиране. Ще получите изгодни оферти за работа.

Козирог

Днес печелите пари и позиции, Козирози. Покажете на останалите талантите си и си уредете среща с хора, които могат да помогнат за финансовото ви развитие. Не правете компромис в любовта. Ясно изразете това, което искате.

ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ВРЪЗКАТА ВИ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Водолей

Денят не е от най-лесните за вас, Водолеи. Ще има трудности и разочарования. Проблем с парите. Отървете се от ненужните вещи, които изпиват енергията ви. В любовта се радвате на разбирателство и хармония.

Риби

Вашата интуиция е силно развита, Риби. Ако се научите да я слушате, ще постигнете феноменални резултати във всеки един аспект. Днес е моментът да направите важни крачки и в работата, и в любовта. Посетете любимо място. Ще ви се отворят нови възможности за печалба.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*