Home / Светски / Тръгвам си, скъпи, за да остана

Тръгвам си, скъпи, за да остана

Безспорно двойките с най-много раздели и събирания през 2014 година са две – Жени Калканджиева и Тачо и фолкдивата Преслава с половинката си Георги Станоев-Бирмата.

Шестата по красота в света и мъжът й бяха в развод заради аферата на Стефан Манов с моделката Зорница Линдарева. Калканджиева обаче даде втори шанс на брака си и двамата влязоха в риалити формата „ВИП брадър“, за да сплотят връзката си най-вече заради сина си Георги. След няколко дни в къщата Тачо бе изгонен заради грубо поведение. Тогава Жени каза, че се развеждат. Манов се завърна обаче в предаването само седмица по-късно с годежен пръстен и поиска прошка от Жени. Тя му отвърна с „да“, след което следваха дни на бурна любов между двамата.

С излизането от Къщата обаче двамата обявиха, че се развеждат. Седмица след това пък се появиха отново заедно на конкурса „Мис България 2014“. За всички все още е неясно какво се случва с отношенията между двамата, пише в. „Телеграф“.

Жени Калканджиева

Тачо и Жени ту се разделят, ту се събират

Същата въртележка е и любовта между Преслава и Бирмата. Двойката непрекъснато се кара и събира, а въпросът дали са заедно вече затруднява и най-близките хора на певицата. Последният слух бе, че двамата отново са заедно, а като факт бе посочено, че Преслава ходи по участия с майката на Бирмата – Лидия Станоева-Скалата. Самата Преслава пък заяви преди ден, че е сама и ще прекара празниците със сестра си Ивелина.

Преслава

Преслава и Бирмата имат странна връзка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*