Home / Новини / Вече и бебета се явяват на конкурси за красота!

Вече и бебета се явяват на конкурси за красота!

Тя се казва Боби Бойдън, но вече е известна с артистичното си име Малката Бионсе. Проходила е преди 5 месеца, но в ежедневните й ритуали влиза разглеждането на колекцията награди и корони от конкурси за красота. Последният хит, с който малката сразила журито на състезание за малки принцеси, било танцово изпълнение на Single Ladies на Бионсе.

Според 32-годишната й майка Стефани, която изцяло се е посветила на конкурсната кариера на невръстната си дъщеря, Боби е родена звезда. На всички, които се опитвали да я вразумят и да й говорят, че не е редно да подлага толкова малко дете на подобни експерименти, Стефани отговаряла, че журито знае по-добре. А то е поставило граница до 18 години, но никой не е определил коя е най-ранната възраст, когато на майките може да се позволи да качат бебетата си на сцената, пише сп. „Стори“. Стефани имала разговор дори с полицията и социалните служби, но победила и никой вече не може да я спре да се бори за кариерата на самородния талант, който е родила.

„Тя обожава сцената и тича, щом си чуе името, а аплодисментите я карат да крещи. Щом чуе песента на Бионсе пък, започва да танцува. Не мога да си представя да не я виждам толкова щастлива“, отговаря майката на всички, които се притесняват за психиката на детето.

Тя все още е много малка, но вече я гримират

Тя все още е много малка, но вече я гримират

За първи път Боби се качила на сцената с прохождането си, а сред конкурентките й за английска принцеса били 10-годишната й сестра Елинор и 8-годишната Деми. Единственият, който работи в семейството с три дъщери, е бащата на Боби. Само за една рокля той плаща поне 300 паунда, а дъщеря му сменя поне три тоалета на конкурс. С професионалния грим и другите разкрасителни процедури, на които подлагат момиченцето, сметката нараснала на 5 000 паунда за тримесечие. Майката пък е категорична, че момиченцето й ще ходи по конкурси за красота поне до 5-годишна възраст.

Конкуренцията идва

Пак във Великобритания се появи нова претендентка за най-малка

Боби Бойдън

Боби Бойдън

красавица. Бебето Луна е само на месец и половина, но вече дефилира на конкурс за красота. По обясними причини всъщност дефилира майка й Аманда Колинс със спящото бебе в ръце, пременено като на коледна картичка.

Аманда разбрала, че дъщеря й има харизма да бъде звезда още в края на петия месец от бременността си по снимки от ултразвук. Как обаче журито е видяло същата харизма като родителката в пеленачето, за да го допусне до състезание, не е ясно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*