Home / Светски / Радина Кърджилова – новата участничка в „Къртицата“

Радина Кърджилова – новата участничка в „Къртицата“

Тя ще заеме мястото на Николета Лозанова

 

Радина Кърджилова влиза в "Къртицата"

Принцесата на драмата у нас – Радина Кърджилова, е новата участничка в „Къртицата“. Красавицата тази вечер влиза в шоуто при любимия си Деян Донков. Тя ще заеме мястото на плеймейтката Николета Лозанова, която по свое желание напусна Базата.

„Не искам пари, не искам слава. Искам любов и затова се прибирам при семейството си“, сподели през сълзи моделката. Преди да излезе, тя подхвърли, че Гибона е Къртицата, тъй като според нея той проваля мисиите. „Време е да бъда щастлива“, каза Николета и бързо си стегна куфарите за Верона.

Радина Кърджилова влиза в шоуто, което се излъчва по TV7, със съгласието на bTV. В момента тя участва в хитовия сериал „Фамилията“, където играе безследно изчезналата Ива. Участието й в „Къртицата“ ще бъде епизодично, тъй като й предстоят снимки и репетиции в Театъра на армията.

Преди около 3 седмици половинката на Радина – Деян Донков, издаде, че на нея й е станало кофти заради екранната му авантюра. „Разделяме се за 3 месеца все пак… Но нищо не се знае, може да изляза по-рано“, каза актьорът тогава.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*