Home / Светски / Петко Димитров сподели причината за раздялата си с Мария Игнатова

Петко Димитров сподели причината за раздялата си с Мария Игнатова

Въпреки всичко, двамата се обичат и уважават

 

Петко Димитров

Симпатичният бизнесмен Петко Димитров разкри защо се е разделил с майката на детето си – Мария Игнатова. Актрисата поискала той да зареже ресторантьорския бизнес и да се преориентира към нещо друго.

„Знаеш как е. Бизнесът ми е много труден. Работи се през нощта, около мен винаги има красиви жени“, сподели пред Сашо Диков в предаването „ДикOFF” Димитров.

Въпреки раздялата им обаче, и до ден-днешен Петко и Мария са в прекрасни отношения и всеки ден се чуват заради детето им Виктор.

На въпроса на водещия защо е скъсал с Ели Гигова и Преслава, бизнесменът отговори: „Ели получи хубаво предложение от Брюксел. Малко хора биха могли да откажат такава работа в Европарламента. Замина и нещата приключиха“, заяви той. С Преслава пък се е стигнало до раздяла заради многото й участия. „Тя е добър и позитивен човек. Имаше тръпка помежду ни, но как се живее с жена, която всяка нощ е по участия?“, попита риторично Петко.

Бизнесменът призна, че понякога му е страшно трудно и му се е случвало да спи само по 2-3 часа на денонощие в офиса в продължение на месеци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*