Home / Хороскоп / Хороскопът на Серафима за уикенда 13-14 април

Хороскопът на Серафима за уикенда 13-14 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

В съботния ден разчитайте само и единствено на себе си, Овни. Не се препоръчват колективни занимания – другите по-скоро ще ви пречат. Неделният ден ви обещава късмет, спокойствие и нови материални придобивки. В последния ден от седмицата Меркурий влиза във вашия знак – ще ви хрумнат чудесни идеи.

Телец

Заради съвпада на Луна и Марс в знака Телец обстановката ще е напрегната и ще има скандали. Не критикувайте излишно никого. Неделният ден ще е по-спокоен. По възможност пътувайте и се поглезете с нещо приятно. Не крийте чувствата си, бъдете по-открити.

Близнаци

Днес не взимайте важни решения, Близнаци. Прекалено сте емоционални и това няма да ви позволи да погледнете трезво на нещата. Неделя е късметлийски ден – очакват ви интересни срещи и подобрение на финансовото състояние. Не пренебрегвайте чувствата си, послушайте сърцето си.

Рак

Съботният ден ще е доста напрегнат заради неприятни срещи и скандали. Не позволявайте на никого да ви притисне до стената. В неделя се доверете на интуицията си. Ще направите крачка напред и ще реализирате красива мечта. На любовния фронт покажете, че сте романтични.

Лъв

Очертава се доста тежка събота за представителите на зодия Лъв. Ще се разделите с известна сума пари, за да се сдобиете с ненужни вещи. Вероятно е да се впуснете в разговор, който да се изроди в грозен спор. В неделя звездите са на ваша страна – ще имате късмет и хубави моменти с приятни хора. Любов и слава.

Дева

Не влизайте в непозволени игри, Деви. Добре е през тези два дни да не подписвате никакви договори, тъй като има голяма опасност да ви измамят. В събота не се впускайте в авантюра. В неделя се усамотете и направете равносметка на последните месеци.

ЩЕ СЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ПРОБЛЕМИТЕ ТИ В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ? ПОИСКАЙ ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА И РАЗБЕРИ!

Везни

Не започвайте да реализирате нови идеи преди да приключите със старите, Везни. Повече ще ви върви, ако довършите започнатото. Съботата е ден на фатални привличания, бъдете по-внимателни. В неделя очаквайте мила изненада.

Скорпион

В съботния ден не се срещайте с непознати хора, Скорпиони. Почти сигурно е, че ще си имате неприятности.

Поискай любовен хороскоп за теб и твоята половинка от Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

Неделният ден ще ви донесе повече късмет и възможности. Предстои ви пътуване по работа. В любовта не се отчайвайте заради малките камъчета по пътя, които понякога ви дразнят.

Стрелец

В събота ще направите опит да се впуснете в нещо забранено. Не флиртувайте с обвързани, това ще ви донесе само нещастие. В неделя оставете на втори план всичко маловажно и обърнете внимание на себе си и на най-близките си. Меркурий навлиза в хармоничния ви Овен – ще ви донесе интересни предизвикателства.

Козирог

Не играйте задкулисно, Козирози, и не се опитвайте да печелите, лягайки на чужд гръб. Неравностойните игри не са ви в стила. В неделя ще поемете по нов път. Предстоят срещи, купони и запознанства. Не чакайте, а атакувайте смело по всички фронтове. В любовта бъдете по-смели, не позволявайте на страха ви да съсипе всичко изградено досега.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Водолей

Съботният ден е фатален, Водолеи. Не казвайте „Да“ на всяко предложение. Отложете големите покупки и важните решения за следващите дни. В неделя ще се радвате на голям късмет и пари. Пътувайте, освободете се от стреса. Поглезете се с любимата си храна, няма да напълнеете.

Риби

Преди да изразите мнение за нещо пред някого, помислете добре, Риби. Голяма е опасността днес да си докарате проблеми и скандали. Навлизате в доста рисков период. Ще се чувствате подценени, на моменти – самотни. Обградете се с повече позитивно мислещи хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*