Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 15 април

Дневният хороскоп на Серафима за 15 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Активно начало за представителите на зодия Овен. Планетата на бизнеса Меркурий е във вашия знак и ви помага да вземете правилните решения на работното място. Чудесен ден за срещи със спонсори и партньори. Не се страхувайте да направите първата крачка. В любовта ви е нужно повече самочувствие.

Телец

Венера напуска вашия знак, а с нея си отиват и шансовете да се сближите с хората, на които държите. Проявете повече уважение към желанията и мечтите на партньора си. На работното си място не закъснявайте с приключването на важните задачи. Вечерта посветете на близък приятел.

Близнаци

Очертава се спокоен ден за представителите на зодия Близнаци. По възможност посветете голяма част от времето си на семейството. На работното място днес не изневерявайте на принципите си и не влизайте в спор с по-висшестоящи от вас. В любовта се отдайте на романтиката.

Рак

Ден за усмивки и печалба, Раци. Всичко, с което се захването днес, ще ви донесе пари и слава. Доверете се на инстинктите си. Отделете повече време за себе си и започнете да спортувате. Пътувайте до място, с което сте емоционално свързани. Не се притеснявайте да показвате обичта си към половинката.

Лъв

Меркурий е в знака на хармоничния ви Овен и това ще ви донесе душевно спокойствие и успехи в работата. Стремете се да прекарвате повече време в компанията на хора, с които се чувствате емоционално стабилни. Не се изолирайте. В любовта бъдете по-активни – направете мил жест на половинката.

БРАК ИЛИ РАЗДЯЛА ТЕ ОЧАКВА? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА!

Дева

Денят ви дава известни предимства и е хубаво да се възползвате от всички шансове. Не се доверявайте на хора, за които знаете, че са измамници. Не всеки, който ви се усмихва мило, ви мисли доброто. Евентуална изневяра ще ви донесе големи проблеми – помислете дали си струва.

Везни

В днешния ден ще бъдете разпъвани между желания и възможности. Помолете близък приятел за помощ или поискайте съвет. На работното място шансът е на ваша страна. Бъдете малко по-доверчиви към хората и не се затваряйте в черупката си. Днес печелят по-откритите. Позволете на любовта да обагри живота ви.

Скорпион

Не говорете зад гърба на никого, защото това ще ви донесе само неприятности, Скорпиони. Вместо това, направете опит да помогнете на човек, нуждаещ се от вашата помощ. Оставете на интуицията да ви води. Обадете се на близки и приятели, не оставайте сами. Не крийте емоциите си.

Стрелец

Днес ще се опитат да ви притиснат до стената, но от вас зависи как ще реагирате при така създалата се ситуация. Ще ви се наложи да водите тежки битки и да влизате в неравностойни отношения. В любовта не избухвайте и проявете повече разбиране към партньора си.

Козирог

Защитете смело личната си територия, никой няма право да ви атакува и да отмъкне това, което е ваше. Отстоявайте принципите си. По възможност пътувайте. Обърнете внимание на здравето си – спортувайте и се хранете здравословно.

Водолей

Денят ви дава известни предимства и само от вас зависи дали ще успеете да извлечете максимума от всяка създала се ситуация. Не отказвайте среща на евентуални спонсори. Шанс да стартирате проект, който в бъдеще ще ви донесе пари. Шестото ви чувство няма да ви излъже и днес.

ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ЗАЕДНО? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Риби

Време е да се отървете от всичко ненужно. Изхвърлете старите си вещи, направете пролетно почистване. Спрете да обръщате внимание на хора, които изпиват енергията ви и като цяло ви влияят зле. Обърнете повече внимание на партньора си, не му позволявайте да се чувства самотен и пренебрегнат.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*