Home / Пътуване / Остров Мистик – екзотични плажове и уникална растителност

Остров Мистик – екзотични плажове и уникална растителност

Неслучайно Мистик е любимият остров на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Известните личности предпочитат да почиват на отдалечени острови, където никой няма да ги безпокои и преследва с фотоапарати. В повечето случаи това са райски кътчета, предлагащи уникални изживявания, луксозни вили и хотели, невероятна тропическа растителност и красота във всичките й измерения.

Остров Мистик е сред любимите острови на звездите. Той е предпочитан и от кралското семейство. Никак не е случайно, че точно там почиваха принц Уилям и Кейт Мидълтън. Говори се, че почивката им е струвала 23 хил. долара на ден, пише “Стандарт”.

На екзотичното скалисто островче са разположени 80 супер луксозни вили, които предлагат всички удобства и екстри, затова и цените са толкова високи. Луксозните къщи са обзаведени в mistik ostrovминималистичен стил и биха задоволили и най-изисканите предпочитания. Освен това островът предлага уединение, спокойствие и пълноценен отдих. Сигурността и спокойствието на гостите са на първо място, което прави остров Мистик идеалното място за холивудските и кралски величия.

Остров Мистик предлага уникална гледка, лазурни плажове и невероятна растителност, която спира дъха. Райското местенце се намира в любимата зона за богаташите – Източните Кариби.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*