Home / Светски / Валери изостави Николета навръх рождения й ден

Валери изостави Николета навръх рождения й ден

Футболистът нямаше възможност да бъде до половинката си

Ослепителната Ни Ло

Бременната плеймейтка се видя принудена да празнува рождения си ден без любимия мъж. Валери Божинов, който рита за “Спортинг” (Лисабон), беше ангажиран с клубния си отбор и не успя да уважи законната си съпруга, която ще става майка след няколко месеца. За да компенсира това, бившият на Алисия изненадал жена си с невероятно сърце от 101 орхидеи. Това обаче съвсем не било всичко. Влюбеният мъж се изръсил с поне 100 бона за златни украшения на “Картие”.

Николета от край време си пада по-скъпите бижута и е почитателка на френската компания за класни бижута. За да й покаже голямата си любов, Валери поръчал златно сърце под формата на висулка, което се отваря и вътре били изписано името на бъдещото бебе, пише hotnews.bg.

Златният комплект включвал колие, висулка, гривна и обици. Върху гривната и обиците също била гравирана първата буква от името на бъдещата им дъщеря.

Въпреки спекулациите по отношение на името на бебето, влюбените младоженци няма да разкрият своя избор. Мълвата носи, че Николета няма да кръсти детето нито на себе си, нито на съпруга си. Остава вариантът да бъде уважена някоя от двете баби. Макар Божинов да е твърдо против да кръсти детето на майка си, тъй като са в сложни взаимоотношения.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*