Home / Хороскоп / Хороскоп за 3 декември 2011

Хороскоп за 3 декември 2011

Овен – обичате предизвикателствата и смело се впускате в нови начинания. Нуждаете се само от поддръжници и в това отношение ще имате успех.

Телец – не губете чувството си за хумор, макар че днешният ден ще ви изправи пред редица изпитания. Те само ще ви калят и ще помогнат да оцелявате.

Близнаци – днес ще обърнете внимание повече на собствените си нужди и чувства. Ще си дадете сметка за всичко, което изпускате, и ще направете реорганизация на деловите си ангажименти.

Рак – сами си налагате ограничения и после се сърдите. Опитайте нещо ново, облечете нещо различно и погледнете на света откъм веселата страна.

Лъв – днес ще изпадате в различни състояния, ще сте ту весели, ту тъжни. Настроенията ви ще се менят толкова бързо, че близките ви ще изпаднат в шок.

Дева – дребни недоразумения ще променят плановете ви за деня, но в крайна сметка всичко ще се нареди във ваша полза. Затова не бързайте да се ядосвате.

Везни – днес обърнете повече внимание на приятелите и семейството си. Отделете време лично за себе си и направете нещо полезно за близък човек.

Скорпион – самотните сърца от вас може да срещнат голямата любов днес. Ще се запознаете с нови хора, но от вас зависи да “отсеете сеното от плявата”.

Стрелец – страхотен ден ви очаква. Ще се радвате на внимание и добро отношение. Възможно е да получите хубава вест отдалече.

Козирог – изнервени и напрегнати сте, което налага да вземете спешно мерки. Помислете какво можете да направете за себе си и премахнете дразнителите.

Водолей – днес покажете търпение и последователност. Успех за работата ви в екип, самоотлъчките ще бъдат наказани.

Риби – все по-малко време ви остава за почивка и това започва да се отразява сериозно на здравословното ви състояние.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*