Home / Хороскоп / Хороскоп за 2 декември 2011

Хороскоп за 2 декември 2011

Овен – възможно е да ви се наложи да обикаляте от инстанция по инстанция, за да уредите проблем с документацията. Не се изнервяйте допълнително.

Телец – напрежението в работата започва да ви изморява и е време да си вземете почивка. Ако не ви разрешат, а ви се полага, си потърсете правата, където трябва.

Близнаци – Когато ви е най-трудно, обичате да се връщате в миналото, защото ви носи чувство на спокойствие Днес ще се нуждаете точно от такова усещане.

Рак – не обичате да ви дават акъл и да ви съветват, но днес ще се нуждаете точно от това, за да загубите здравата почва под краката си.

Лъв – не търсете конфликт там, където няма такъв. Успокойте се и не обръщайте внимание на хорските приказки. Когато показвате, че се засягате, това кара околните да злоупотребяват,

Дева – не споделяйте плановете си с колеги и приятели. Възможно е някой завистник да се опита да ви подлее вода.

Везни – не подценявайте възможностите си и не позволявайте на другите да го правят. Борете се за това, което заслужавате. Само от вас зависи дали ще го постигнете.

Скорпион – възможно е да получите примамливо предложение, относно деловите ви изяви. Не се бавете с отговора си, за да не изпуснете тази възможност.

Стрелец – денят ще ви предложи много шансове за успех. Ще имате възможност да създадете полезни делови контакти, които ще изиграят важна роля в бъдеще.

Козирог – успех за тези от вас, които се занимават с търговия. Бъдете внимателни с подчинените си, защото недоволството им расте, а с това намалява и мотивацията им.

Водолей – не рискувайте с нови начинания, които ви се струват твърде рискови. Дайте си повече време за щателно обмисляне, защото сте предразположени към загуби днес.

Риби – вече сте на празнична вълна и нямате търпение да започнете да украсявате работното си място. Настроението ви е заразително.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*