Home / Светски / Николета и Божинов – официално разведени!

Николета и Божинов – официално разведени!

Плеймейтката Николета Лозанова и националът Валери Божинов официално разтрогнаха брака си в съда. Двойката, която преди два месеца обяви, че се разделя, се разведе и по документи пред държавните органи. Процедурата минала бързо, тъй като била по взаимно съгласие, пише в. „Телеграф“.

Издръжка

Бившето семейство Божинови избегна цирка около развода си, като Валери даде солидна издръжка на дъщеря си Никол. Футболистът е изключително щедър към децата си и навремето подсигури стабилно бъдеще и на първородния си син Валери- младши, когато се раздели с певицата Алисия. Само че с нея нямаше граждански брак.

Апартамент

Николета Лозанова

Николета Лозанова продължава да хубавее след развода

Най-изненадващото след развода на Николета и Валери обаче се оказа, че те още живеят под един покрив. Николета е в процес на търсене на по-малък апартамент, където да се нанесе с малката Никол, но докато това се случи, Божинов е заявил, че няма претенции Лозанова да използва семейното им досега жилище. Близки до тях споделят, че Николета прекарва повече от времето си в Пловдив, а в апартамента на Божинов в София нощува само когато има снимки за предаването си „Папараци“ по bTV. Плеймейтката все още кара и джипа, подарен й от вече бившия мъж.

Близките до семейството разказват още, че Лозанова и Божинов вече си говорят и първоначалната неприязън в отношенията им вече е утихнала. Футболистът е категоричен, че път назад няма, защото е огорчен от нещата, които съпругата му си е позволила да прави, докато той е ритал в Италия, като определено намеква за поредица от изневери. Оттук нататък пък Николета ще може да разчита на собствените си приходи, както и на издръжката, която ритнитопковецът ще дава за щерка им.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*