Home / Светски / Мария Илиева: Срещнах излючителен мъж! Искам да родя!

Мария Илиева: Срещнах излючителен мъж! Искам да родя!

Мария Илиева е щастлива в любовта

По всичко личи, че новата половинка на Мария Илиева е човекът, от когото тя е готова да роди първото си дете и дори вече прави опити да зачене. Въпреки че певицата не обича да коментира личния си живот и не се показва на публични места с гаджетата си, тя не крие, когато изпитва любов и дълбоки чувства към мъжа до себе си.

mariya ilievaМЪЖЪТ И БЕБЕТО 

В последно време Мария е свързвана в романтична връзка с бивш баскетболист на име Мартин, който многократно беше засичан в компанията й. Той обаче не е човекът, с когото е певицата, както и самата тя заяви, пише сп. „Блясък“. В действителност мъжът до нея се занимава с бизнес, твърди се в светските среди.

„Той е много интелигентен, има отношение към изкуството, хубав мъж. Чувствам се щастлива, когато съм с него. Всичко е перфектно, защото има любов“, описва половинката си тя.

По всичко личи, че любимият на Илиева й е дал такава сигурност в отношенията им, че тя вече говори по-свободно както за връзката им, така и за намеренията си да стане майка. Дори даде да се разбере, че вече работи по въпроса за наследници. Певицата е категорична, че ако й се случи подобно щастие, тя няма да го крие, а ще сподели радостната новина с всеки, на когото му е интересно.

ЛЮБОВ И КАРИЕРА

Някои от зложелателите на Мария Илиева неведнъж са я нападали с критики, че досега тя не се е отдала на семейство и деца, защото обръща внимание само на кариерата си. Певицата обаче е категорична, че в тези твърдения няма и грам истина.

„За мен любовта е двигател и смисъл на живота, във всички нейни прояви, включително и в най-интимната. Знам, че нещата се случват тогава, когато трябва. В живота не бързам с нищо“, заяви Мария.

Името й неведнъж беше свързвано с тези на различни популярни мъже, сред които и актьора Иво Аръков, но досега тя не е давала яснота дали в действителност ги е свързвало нещо повече от приятелство. Все пак Илиева даде да се разбере, че винаги са я интересували мъже, които могат да я вдъхновят в любовта.

2 comments

  1. Нямам нищо против, но ми се чини доста по млад от нея. Тя като изпусна Графа, голяма грешка. Дано върви, тя е добро момиче и годинките превалят. Талантилва е. Красотата е нещо относително. Малко се поизложи с песента с Криско и то не знае за какво ? Май за пари.
    Малко срам, но то си е неин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*