Home / Светски / Кой облече Крисия в тази рокля?

Кой облече Крисия в тази рокля?

Както всяка година мъчим абитуриентите с абсурдни костюми, така и талантливата красавица Крисия бе нагиздена в нелепа за невръстните й 10 години рокля. Напук на очакванията гласовитото момиченце да е накипрено с ефектна, но подходяща за възрастта й дреха, четвъртокласничката излезе на сцената на Евровизия в Малта, облечена в дълга до земята черно-бяла рокля, голяма червена панделка около кръста.

Сценографията, която организаторите бяха подготвили за нашата песен, пресъздаде приказна атмосфера. Докато лъчезарната Крисия изпълняваше „Планетата на децата“, зад нея се появяваха вълшебни планини с малък снежен път, водещ до огромен замък, покрит със сняг, досущ като извадени от някоя приказка.

Крисия и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим обаче силно контрастираха с черно-белите си дрехи на цветната феерия зад скована и неестествена в роклята, която бе неподходяща за нейната крехка детска възраст.

„Не харесвам роклята, с която беше нашето момиче. Другите дечица летяха по сцената, а нашето славейче беше като в клетка. Сигурна съм, че щеше да избере по-подходяща, ако й бяха дали да избере сама тоалета си“, заливат с гневни

Крисия Евровизия

Крисия с роклята на София Борисова

коментари интернет форумите възмутени зрители.

Някои дори бяха доста крайни, пише в. „Уикенд“.

„На модната агенция, която облече това дете, трябва да не й дават повече поръчки за деца. С тази дълга черна рокля през цялото време се опитваше да не падне. Нямаше друго дете облечено толкова неудобно. Добре, че компенсира с гласа си“, палеха се други.

Роклята на Крисия, струваща 5000 лв, е дело на известната дизайнерка София Борисова, близка приятелка на Слави Трифонов. По време на гостуването на Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим в „Шоуто на Слави“ Дългия разкри, че е поверил облеклото на детето чудо именно на София, тъй като дизайнерката му била приятелка от години. Съвсем логично Трифонов бил предоволен от крайния резултат и похвалил роклята, която била създадена специално за Крисия.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*