Home / Светски / Ето защо Кобрата отложи сватбата с Андреа за пореден път!

Ето защо Кобрата отложи сватбата с Андреа за пореден път!

Кобрата изпаднал в тежка депресия

Бруталният побой, който Владимир Кличко нанесе на Кубрат Пулев, се отрази зле и на личния живот на Кобрата. Дни след поражението на нашия боксьор се разбра, че планираната отдавна сватба с Андреа се отлага за неопределено време, пише в. „Уикенд“.

Кобрата е гадже с русокосата чалга звезда от 7 години, като двамата се сгодиха преди около година и половина. Кубрат обаче на няколко пъти отказваше да мине под венчило с възлюбената си, а злите езици отдавна шушукат, че боксьорът няма намерение да се жени, а само размотава Андреа.

Преди няколко месеца обаче Кобрата оповести, че сватба ще има след сблъсъка с Владимир
Кличко.

„Когато мине мачът и стана световен шампион, ще се оженим с Андреа. Допреди това съм й казал да не ме занимава с приказки за сватба, за да не ме разконцентрира“, обясняваше българският боксьор.

След като бе нокаутиран в събота вечерта от Кличко, Кобрата се прибра в София, а Андреа го посрещна на летището с

Кобрата и Андреа сватба

Кобрата и Андреа няма да се женят

целувки и прегръдки. Двамата отпрашиха към дома на фолк изпълнителката. Близки до Андреа обаче признаха, че певицата добре осъзнава, че скоро няма да сбъдне мечтата си и да стане булка с фамилия Пулева.

„Кобрата е изпаднал в депресия след загубата заради многото подигравателни коментари, които отнесе в социалните мрежи. Той не иска да се вижда и да се чува с никого. Сватбата с Андреа е последното нещо, което го интересува – такава няма да има“, категорични са познати на Кубрат Пулев.

Разправят, че Кобрата е отказал на спортния министър Красен Кралев да бъде предложен за орден „Стара планина“. Ордените се връчват с указ на президента Росен Плевнелиев, но след предложение от министър или гражданска организация.

Поражението на Кубрат от Владимир Кличко по всяка вероятност ще лиши българина и от наградата „Спортист на годината“. След нокаута от украинската машина шансовете на Кобрата да е първи са минимални.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*