Home / Светски / Калина Крумова: Не съжалявам, че родих толкова млада

Калина Крумова: Не съжалявам, че родих толкова млада

Красавицата била доста безотговорна бременна

 

Калина Крумова, снимка: Фейсбук

Чаровната депутатка и телевизионна водеща Калина Крумова споделя, че не съжалява, че е родила толкова млада. Тя е дала живот на сина си на 17-годишна възраст. За близките й това било голям стрес, но тя се чувствала добре и изживяла огнена и изпепеляваща любов – такава, каквато, по думите й, никога няма да има.

Калина разказва, че когато е била бременна, сияела от щастие. Признава, че е била доста безотговорна и до последно се разхождала вън, на снега. Мъжът й дори помолил лекаря да й забрани разходките, но тя нямала желание да се съобразява с когото и да е.

„Бях бременна, но вдигнахме сватба. Танцувах, не се спрях. Бях много красива, защото бях щастлива“, казва депутатката в интервю за списание „Ева“ и признава, че нито е прибрала сватбените снимки, нито ги е изхвърлила. „Често ги разглеждам“, са думите й.

Крумова не крие, че не може да разбере жените, които слагат кариерата на първо място. Според нея, когато човек иска нещо, търси и намира начин, а когато не иска, намира оправдание.

„Няколко месеца няма как да попречат на кариерата ти. В момента имам и кариера, и дете. Чувствам се щастлива и пълноценна“, отбелязва Калина.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*