Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 15 март

Дневният хороскоп на Серафима за 15 март

Имаш проблеми, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес не мъчете организма си със строги диети, а душата си с терзания. Бъдете верни на себе си и на принципите си. Ще направите важна крачка, която ще ви помогне да се отърсите от всичко ненужно. Защитете смело идеалите си и ще ги постигнете.

Телец

Луната навлиза в знака на Телец. Това ще ви накара да мислите повече за работата си, а също така и за стабилизиране на финансите. Направете всичко по силите си, за да се освободите от бремето на дълговете, които имате. Не спазвайте диети, организмът ви има нужда от енергия.

Близнаци

Днес ще се наложи да защитите идеалите и интересите си, Близнаци. Ще постигнете промените, които желаете, ако действате с по-голяма доза самоувереност. Правете това, което ви влече, не се страхувайте. Не спирайте да пътувате – това е нещо, което цените. Новите места ви зареждат с положителна енергия.

Рак

Днешният ден е изпълнен с красиви емоции. Ще направите важна крачка и ще заживеете по-добре. За ваш късмет ще се окажете на точното място в точното време. Животът ви среща с хора, от които има какво да научите. Не се огъвайте пред трудностите.

Лъв

Въпреки че обожавате лукса, трябва да осъзнаете, че не всичко е пари, Лъвове. Бъдете готови да помогнете на някой близък със съвет. В работата всичко ще върви по план, но не се отдалечавайте от принципите си. Постарайте се да приключите с всичко, което сте започнали.

ЩЕ СЕ ОМЪЖИШ ЛИ ЗА ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Дева

Ще получите подкрепа от хора, за които не сте предполагали, че имат желание да ви помагат и вдъхновяват. Финансови постъпления ще ви зарадват. Ако трябва да разпределяте пари, бъдете честни. Пазете се от бърз и излишен шопинг.

Везни

Не са препоръчителни никакви диети днес, Везни. Не се лишавайте от нищо, но наблегнете на плодовете, зеленчуците и чая. Не допускайте агресията в живота си. Прекрасен ден за пътуване – търсете нови места и хора, които ви вдъхновяват.

Скорпион

Днес ще загубите важни битки, но никой не е казал, че ще загубите войната. Очаквайте силни удари от всички страни. Възможно е да бъдете отхвърлени. Веднага прекратете връзки, от които само губите. Обърнете внимание на здравето си.

ДОШЪЛ ЛИ Е МОМЕНТЪТ ЗА СМЯНА НА РАБОТНОТО МЯСТО? КОНСУЛТУРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Стрелец

Критичен ден за вас, Стрелци. Не коментирайте някого в негово отсъствие. Бъдете сигурни, че всичко, което казвате, ще стигне до ушите му. Маските падат – става ясно кой лъже и кой казва истината. Лош ден за стартиране на нови начинания. Пътувайте повече!

Козирог

Парични постъпления ще ви мотивират днес, Козирози. Бъдете честни, най-вече пред себе си, и спазвайте обещанията, които сте дали. Творческата ви активност достига високи нива. Ще се почувствате удовлетворени.

Водолей

Днес се доверете на вътрешния си глас, Водолеи. Няма да успеете да угодите на всички и това е напълно нормално. Каквото и да се случи, следвайте принципите си. Неподходящ ден за сключване на договори. Помогнете на човек, изпаднал в беда.

Риби

Днешният ден ще ви донесе придобивки и надежда за по-хубави дни. Покажете на света талантите, които притежавате. Не е време за задкулисни игри. Не лъжете. Покажете емоциите си, денят е пречистващ.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*