Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 14 март

Дневният хороскоп на Серафима за 14 март

Имаш проблеми, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Денят за вас, Овни, е сложен, но благоприятен за стартиране на нова работа или нова връзка. Някой ще направи опит да се намеси грубо в личния ви живот. Не му позволявайте, защитете смело интересите си.

Телец

Днес не се доверявайте на хора, на които вече са ви излъгали. Не им позволявайте да ви манипулират. Не приемайте твърде големи ангажименти, с които има опасност да не се справите. Направете почистване на организма и душата.

Близнаци

Не се съобразявайте с чуждото мнение, Близнаци. Ден за взимане на самостоятелни решения и начин да разберете колко силна е волята ви. Отложете важните срещи за утре, тъй като днес сте малко разсеяни. В любовта бъдете по-романтични.

Рак

Днес се пазете от предатели, Раци. Някой ще се опита да ви подхлъзне и твърде вероятно е да успее. Зависи колко широки очи гледате днес на света и на хората около вас. В любовта ви очаква изненада.

ГОДИНАТА ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ЗА ВДИГАНЕ НА СВАТБА? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Лъв

Подходящ ден за намиране на дългосрочен партньор, който споделя вашите възгледи за живота и работата. Стремете се да не взимате решения под влиянието на силни емоции. Погрижете се за външния си вид за по-голямо самочувствие.

Дева

Прекрасен ден за представителите на зодия Дева. Ще вземете важните за вас решения в работата и в личния живот с лекота и без излишно чудене. Подарете си релакс и приятни емоции с любими хора.

Везни

Ден, в който ще разберете кой държи на вас и кой – не, Везни. Не зарязвайте старите си приятели, които вече са се доказали, заради нови запознанства. Не решавайте важни въпроси под влиянието на страстта.

Скорпион

Денят изисква от вас да сте по-дисциплинирани и то категорични. Не се съобразявайте прекалено много с мнението на околните, тъй като има опасност да ви дадат грешен съвет. Радвайте се на крилете, които ви дава любовта.

ЩАСТИЕ ИЛИ ТЪГА ТЕ ОЧАКВА НА ЛЮБОВНИЯ ФРОНТ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

Стрелец

Спрете да манипулирате хората, Стрелци. От тези ваши действия никой няма полза, включително и вие. Запомнете, че лъжата рано или късно лъсва наяве.

Козирог

Днес не се изкушавайте да правите забранени неща, Козирози. Съсредоточете се върху градивните елементи в работата си и не се разсейвайте с дейности, от които няма да имате никаква полза. Стара любов ви натъжава.

Водолей

Много хора днес ще се опитат да ви излъжат и вероятно ще успеят. Ще сложат красива опаковка на лъжи, които ще ви представят като истини. В любовта се доверете повече на партньора си.

Риби

Ден, изпълнен с рискове и лъжливи обещания. Възможно е да направите фатална грешка, която да преобърне целия ви живот. Ще ви заболи силно заради предателството на сравнително близък човек. Не се доверявайте сляпо на партньора си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*