Home / Светски / Галена смята да зареже поп фолка! Иска бебе

Галена смята да зареже поп фолка! Иска бебе

Певицата планира втора бременност

Изпълнителката от лекия жанр смята, че й е време за второ дете, разкриват от в. “България днес”.
Галена и Галин били единодушни по въпроса и вече действали. Още повече, че на звездната мама се паднал интересен късмет от баницата: “През новата година малко юначе ще плаче”.
Изпълнителката винаги е искала да има голямо семейство и сега е на път да сбъдне тази си мечта. Тя дори планира сватба, тъй като с Галин все още не са узаконили връзката си, пише hotnews.bg.
Фолкзвездата не се притеснявала за кариерата си и била готова да се оттегли, за да се посвети на семейството си. Дали обаче това ще е временно, или отново ще се върне на сцената – не се знае.
След като стана мама, Галена успя бързо да се възстанови и възобнови музикалната си кариера. И досега успехите я следват плътно по петите. Тя направи няколко много добри песни през последните месеци и може да се каже, че е една от хитовите изпълнителки към момента.
Въпреки слуховете, че с Галин са в сложни отношения, става ясно, че двамата са заедно и дори планират сватба. Очевидно недоброжелатели разпространяват гнусни слухове, които обаче не могат да ги разделят.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*