Home / Хороскоп / Хороскоп за 6 януари 2012 г.

Хороскоп за 6 януари 2012 г.

Овен – проявявайте инициатива и покажете мотивация, макар и да имате известни съмнения дали сте на правилното място. Животът е низ от кръговрати и не бива да се депресирате от временните си неуспехи.

Телец – не правете прибързани харчове, тъй като материалното ви състояние не е блестящо. Ако планирате крупни покупки, добре помислете преди да ги реализирате.

Близнаци – периодът е подходящ за промени. Това не означава обаче да се впускате през глава в рискови начинания.

Рак – прекалено много се тревожите за дреболии. Освободете се от негативните мисли и гледайте по-леко на живота.

Лъв – ще се наложи да действате твърдо, ако сте на отговорна позиция в службата. Подчинените ви се скатават, тъй като предпочитат да си прехвърлят задълженията.

Дева – задълбочили сте се върху лични проблеми и нямате никакво желание за работа. Това рефлектира върху резултатите ви на работното място и е възможно да си имате проблеми.

Везни – бъдете стриктни и съобразителни. Не се разпилявайте и не подценявайте колегите си. Понякога тихата вода е най-дълбока!

Скорпион – ще се опитат да ви въвлекат в интрига, но вие ще усетите бързо фалша и ще се дистанцирате. Денят е подходящ за уреждане на проблеми с документацията.

Стрелец – не започвайте нищо ново, докато не финализирате текущите си проекти. Натрупват ви се много задължения и не смогвате да отговорите на изискванията на началството.

Козирог – не забравяйте за близките си и им отделете време. Битовизми също ще изискват вниманието ви, но пък ще успеете да се справите с помощта на половинката.

Водолей – ако имате възможност за разкрасяващи процедури, ще е чудесно, защото денят е подходящ точно за такива дейности.

Риби – мислите ви се реят в безкрая, меланхолични и разсеяни сте днес, което ви поставя в трудни ситуации. Ще се наложи да се концентрирате върху рутинни дейности.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*