Home / Хороскоп / Хороскоп за 7 януари 2012 г.

Хороскоп за 7 януари 2012 г.

Овен – очертават се проблеми на любовния фронт. С половинката ще дискутирате неотложни проблеми и това ще създаде напрежение в отношенията ви.

Телец – имате нужда да споделите с близък приятел това, което ви тежи. Нуждаете се от съвет и подкрепа. Периодът е подходящ за укрепване на приятелствата.

Близнаци – възползвайте се от информацията, която ви предоставят, защото тя е злато. Ако си изиграете умело картите, ще постигнете главоломен успех.

Рак – днес нищо няма да става така, както сте ги планирали. Това, естествено, ще ви изнерви, но не забравяйте, че сприхавият нрав носи само проблеми.

Лъв – ще се наложи да се занимавате с документи и рутинна дейност днес. Това за авантюристичния ви дух ще се окаже потискащо, но пък ще е временно.

Дева – вниманието ви е насочено към половинката Има нещо, което ви тормози, но отказвате да го споделите.

Везни – нуждаете се от подкрепа на работното място, защото губите увереност. Дали ще я получите – не се знае, но в крайна сметка ще успеете да стабилизирате позициите си.

Скорпион – възможно е да получите хубава вест и това ще повдигне духа ви. Имате нужда от хубави новини, защото се чувствате странно меланхолични и дори депресирани.

Стрелец – не правете прибързани покупки, защото финансите ви са ограничени през този период. Помислете добре. Не е лошо да планирате разходите си.

Козирог – обърнете повече внимание на семейството си. Пренебрегвате близките си и те започват да губят търпение.

Водолей – заети сте с битовизми. Рудно ще намерите време за почивка, но пък може да направите това и в утрешния ден.

Риби – ден за равносметка. Ще анализирате постигнатото и ще се опитате да проведете важен разговор с половинката, касаещ общото ви бъдеще.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*