Home / Светски / Шок! Изоставената Емануела отиде в манастир

Шок! Изоставената Емануела отиде в манастир

Певицата има с какво да ни изненада

Изпълнителката на “Досещай се сам” съвсем не се е изчерпала. Тя пусна оскъдни кадри от най-новото си видео, за да види реакцията на почитателите си. Песента е създадена специално за нея и това я прави толкова специална. В кадрите от видеото виждаме Емануела, дегизирана като монахиня. Цялата атмосфера е в пълен синхрон с емоционалните разочарования на апетитната певица. Тя беше изоставена за пореден път и сега успешно се възползва от ситуацията.

Черно-бели кадри, замечтан поглед, атлетичен мачо и романтична есенна обстановка – всичко това виждаме в тийзъра на парчето, пише Signal.bg. Текстът е на Дони Василева. Певицата споделя, че е очарована от парчето и от доста време не била пускала толкова емоционална и дълбока песен. Видеото също изглежда обещаващо.

Емануела е направила видеото изцяло с нов екип. Въпреки резервите си, смятала, че е време да опита нещо ново и различно. В песента се пее за красива любовна история, която обаче е и много тъжна. Певицата влиза в манастир, което е кулминацията. Премиерата се очаква съвсем скоро, издава Емануела.

Феновете на чаровната амазонка ще я видят в друга светлина – романтична и сантиментална. Тя ще акцентира върху красивите, макар и болезнени, изживявания, които носи голямата любов.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*