Home / Хороскоп / Хороскоп за 25 ноември 2011

Хороскоп за 25 ноември 2011

Овен – бъдете реалисти по отношение на работата си и ако смятате, че нещата не се развиват в желаната посока, по-добре се преориентирайте.

Телец – днес ще имате забележително дар слово, ще водите успешна кореспонденция и ще намерите нови съмишленици за идеите си.

Близнаци – ще разберете на кого можете да разчитате и на кого не. Ангажиментите на работното място ще ви депресират, но пред вас са почивните дни.

Рак – възможно е да намерите спонсори за новите си проекти. Бъдете съвестни и отговорни и не обещавайте повече от реалното.

Лъв – само добрата организация ще ви спаси днес. Покрай работата не пренебрегвайте семейството си, защото твърде често го правите.

Дева – успешен ден за вас. Ще получите одобрението на началството, но не подценявайте дребните детайли, които могат да ви изиграят лоша шега.

Везни – действате с размах и определяте темпото на колегите си. С това може и да си спечелите негативните коментари на някои от другите служители.

Скорпион – изпитвате необяснима тревога и това пречи на работата ви. Проведете откровен разговор с човека, който ви причинява дискомфорт.

Стрелец – успешен ден се очертава за вас. Възползвайте се пълноценно от шансовете, които ще ви предостави Съдбата. Помислете и за здравословното си състояние.

Козирог – не поемайте рискове днес и заложете на сигурното. Бъдете внимателни с подписването на важни документи, защото днес сте предразположени към грешки от недоглеждане.

Водолей – искате да направите нещо различно и нямате търпение да стартирате нов проект. Обмисляте и предложение за нова работа.

Риби – не се нагърбвайте с допълнителни отговорности. Опитват се да ви манипулират, но вие ще усетите бързо подмолните действия на натрапника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*