Home / Хороскоп / Хороскоп за 24 ноември 2011

Хороскоп за 24 ноември 2011

Овен – не пренасяйте личните си проблеми на работното място и не позволявайте на емоциите ви да взимат превес. Постарайте се да контролирате бушуващите страсти.

Телец – дразни ви несправедливостта и грубото отношение от страна на някои колеги, но ще трябва да си замълчите, за да запазите добрата атмосфера.

Близнаци – търсите спасителна сламка и често се припознавате. Еуфорията ви кара да правите грешки и да изпадате в странни състояния.

Рак – на работното място днес ще изискват много от вас. Ще трябва да се концентрирате, за да отговорите на очакванията.

Лъв – склонни сте да хвърляте усилия на вятъра. Борите се с вятърни мелници и вярвате в истини, които другите отричат. Не губете здравия си разум.

Дева – мислите ви са объркани и си задавате философски въпроси, който ви депресират още повече. Не се измъчвайте от вина. Някой много упорито и целенасочено ви я насажда.

Везни – не се захващайте с няколко неща едновременно. Бъдете последователни и организирани. Само така ще постигнете успех днес.

Скорпион – работата винаги ви е помагала, когато се измъчвате от лични проблеми. Не се вторачвайте в дребните недоразумения с половинката.

Стрелец – бъдете внимателни при сключването на сделки и при подписването на важни документи. Не рискувайте с нови проекти и начинания.

Козирог – понякога сте студени и дистанцирани и това кара близките ви да си правят погрешни заключения. Бъдете малко по-спонтанни и показвайте обичта си.

Водолей – не бъдете наивни и лековерни. Имайте си едно наум по отношение на новите си познанства. Възможно е да се опитат да ви манипулират и подведат.

Риби – студено ви е на душата. Липсва ви безгрижността от миналото. Отговорностите ви притискат и искате да избягате от реалността. Направете го поне за малко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*