Home / Светски / Дими от „Биг Брадър“ проговори: Дъщеря ми сложи край на живота си заради рак!

Дими от „Биг Брадър“ проговори: Дъщеря ми сложи край на живота си заради рак!

Оставила писмо, написано с чувство за хумор

 

Димитър Казълов разкри причината за трагедията с Деметра

Димитър Казълов от „Биг Брадър“ наруши мълчанието и за първи път разкри подробности за трагедията, която преобърна живота му, а именно самоубийството на дъщеря му Деметра. Той разкри, че рожбата му е сложила край на живота си заради неизлечим рак.

„Всичко, което пишат жълтите издания за Деметра, е лъжа! Искам да разкажа каква е истината. Това 23-годишно дете има приятели, близки, роднини и те са принудени да четат какво ли не“, не скри възмущението си Дими в предаването „На кафе“.

Преди да сложи край на живота си, Деметра е написала писмо до близките си. „Писмото е написано с чувство за хумор. Просто е искала да облекчи болката ни… Това писмо е много лично и е написано с много любов“, сподели бащата.

Брадърът обясни, че Деметра е имала братовчед, който преди време е починал заради същото коварно заболяване. По думите му смъртта на дъщеря му е била кодирана – така му казала нумероложка.

„Заговори се, че Деметра се е обадила в Къщата на Биг Брадър, за да ме чуе. Проверих разпечатките. Тя беше такъв характер, че е невъзможно да се обади. В действителност не го е направила. Когато разбрах за трагедията, веднага заминах за Лондон. Сестра й не смееше да се прибере в апартамента и трябваше да я успокоявам“, разказа още Дими.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*