Home / Любопитно / Вижте най-големия цветен парк в света! (СНИМКИ)

Вижте най-големия цветен парк в света! (СНИМКИ)

Уникалният „Многоцветен оазис“ се намира в Дубай

 

Паркът „Многоцветен оазис“ в Дубай

Освен с най-високата сграда в света Бурж Халифа, Дубай може да се похвали и с най-големия цветен парк в световен мащаб. На площ от 70 хиляди кв. метра всеки може да се наслади на красотата на 45 милиона растения. Уникалната атракция носи името „Многоцветен оазис“ и вече привлича туристи от цял свят.

Арабската страна, която е любима дестинация на много богаташи, освен със супер луксозни хотели и молове, вече впечатлява посетителите и с огромната цветна градина.

В парка може да се види портрет на Зайд ибн Султан ал Нахаян, който се смята за основател на Обединените арабски емирства. На това място има и 7 големи сърца, които символизират 7-те емирства. Паркът прави силно впечатление и с цветна пирамида, висока 10 метра.

Ако имате път към Дубай, задължително вижте уникалното съоръжение на живо.
One comment

  1. Какви красоти , каква природа, ей кога ли ще можеме и ни да си позволим да имаме такива градинки, за които да се грижим и да не минават след нас да разрушават. Много са красиви и ви благодаря че ги споделихте с нас.Сега се сещам с нашите красиви рози какво ли можеме да направим.Това,което сте написали…“ В парка може да се види портрет на Зайд ибн Султан ал Нахаян, който се смята за основател на Обединените арабски емирства. На това място има и 7 големи сърца, които символизират 7-те емирства. …“ е велико, определено знаят как да се рекламират и да пазят своето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*