Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 5 март

Дневният хороскоп на Серафима за 5 март

Имаш проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Помислете за здравето си, Овни. В края на зимата имунната система има нужда от стабилизиране. Прочистването на организма с лека диета или специален режим ще ви се отрази чудесно. Днес ще получите апетитно работно предложение.

Телец

Пак са ви затрупали с прекалено много задачи, Телци. Бъдете по-смели и поискайте увеличение на заплатата или бонус. Близък до вас човек крои планове и ще се опита да ви навреди. Пазете се!

Близнаци

От вас се изисква да бъдете страшно търпеливи днес, Близнаци. Хора от обкръжението ви ще ви ядосат. Това може да ви попречи да си свършите качествено работата. Запазете спокойствие и се отдайте на приятни мисли.

Рак

Не разчитайте на никого, Раци. Ако действате сами, ще свършите възложените ви задачи по-бързо и по-ефективно. Не критикувайте излишно колегите и близките си. Партньорът ви има нужда от повече разбиране и любов.

Лъв

Денят е подходящ за подписване на договори и за стартиране на нови начинания. Опитайте се да поправите стари грешки и не обвинявайте никого за нищо, дори и себе си. В добро здравословно състояние сте. Чувствате се спокойни и щастливи в любовта.

Дева

Радвате се на ведро настроение днес. Нуждаете се от подкрепата на доверен човек, за да направите следващите решителни крачки в кариерата си. Пазете се от интриги и не взимайте спонтанни решения, които могат да ви навредят.

Везни

При реализиране на работните си цели бъдете по-позитивно настроени, Везни. Когато сте спокойни, можете да свършите чудеса за отрицателно време и с минимални усилия. Вечерта се очертава да е романтична. Нежността в любовта ви дава криле.

Скорпион

За да постигнете добри резултатите в работата, е нужна повече вяра в собствените сили. Понякога се подценявате, а това само ви вреди. Вярвайте повече в себе си, защото умеете много неща. Не се отклонявайте от пътя към успеха и щастието. Кажете твърдо „Не“ на мързела.

ГОДИНАТА ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ЗА ВДИГАНЕ НА СВАТБА? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Стрелец

На работното си място имате добри шансове – възползвайте се от тях. Днес ще имате възможност да покажете, че сте безупречни професионалисти. Възможно е да възникнат конфликти – разрешете ги без излишни емоции и лъжи. Вечерта посетете културно мероприятие.

Козирог

Внимавайте какви договори подписвате, Козирози. За голяма част от вас денят е радостен, очакват се финансови постъпления. В любовта сякаш сте на кръстопът и понякога си задавате въпроси, чиито отговори ви плашат. Ако това ще ви успокои, поговорете открито с партньора си.

Водолей

Има неизяснени отношения у дома и това ви тормози, Водолеи. Не обичате да стоите в сянка, докато бурята отмине, и смело се изправяте лице в лице с проблемите си. Направете го пак и елиминирайте това, което ви създава душевен дискомфорт. Вечерта ще е вълнуваща.

Риби

Към работните си ангажименти пристъпете смело и уверено. Ако успеете да елиминирате страха и притесненията, ще бъдете очаровани от крайните резултати. Не си губете времето с маловажни неща и стойте далеч от хора, които обичат да ви досаждат. В любовта послушайте гласа на сърцето си.

ЩАСТИЕ ИЛИ ТЪГА ТЕ ОЧАКВА НА ЛЮБОВНИЯ ФРОНТ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*