Home / Светски / Делян Пеевски не спира да глези Цветелина Янева

Делян Пеевски не спира да глези Цветелина Янева

Певицата пазарувала само от скъпи бутици

 

Цветелина Янева и Делян Пеевски Делян Пеевски, срещу когото голяма част от българския народ настръхна заради избирането му за председател на ДАНС, не спирал да глези половинката си Цветелина Янева с луксозни подаръци. Към днешна дата избирането му е отменено, но протестите в страната продължават.

Говори се, че Пеевски не щади средства, за да направи фолкаджийката щастлива. Цвети постоянно обновявала гардероба си със скъпи тоалети от бутици и гъзарски бижута. За клиповете й, които също не са никак евтини, пак плащал депутатът, без значение цената, пише Клюки.бг.

Колежките на Янева дори започнали да й викат „баровката на фолка“ и ненапразно. Делян Пеевски бил готов да плати за всяка прищявка на своята любовница, но имал изискване – искал тя да се облича с вкус и стил. Забранил й да се разголва като останалите изпълнителки в този бранш.

Още преди месеци Цветелина Янева изригна, че не е с него заради парите му. „Ние се обичаме!“, категорична бе тя. Дори заяви, че е обидена на хората, които я изкарват златотърсачка…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*